Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λάμπρου Δημήτρης : Aπαξίωση από τη δημοτική αρχή Γκιώνη

- Advertisement -




Η χειροτερη Δημοτικη Αρχη για την περιοχη του Σχοινου.   Η απουσια του Δημαρχου η αντιπροσωπου της Δημοτικης Αρχης απο την γενικη συνελευση του Εξωραιστικου και Πολιτιστικου Συλλογου του Σχοινου…
εδειξε το ποσο απαξιωνουν τον τοπο μας και τους πολιτες αφου δεν ειχαν τα κοτσια να παραβρεθουν και να μιλησουν για τα προβληματα του τοπου μας.
  Απων και ο ανυπαρκτος Προεδρος κ. Γκικας Ιωαννης ο οποιος πρεπει να φοβηθηκε την οργη του κοσμου με αποτελεσμα την καλα μεθοδευμενη απο τον Δημαρχο απουσια ολων.
  Γιατι αραγε;
Ειναι η πρωτη φορα στα τοσα χρονια που ειναι απων η Δημοτικη Αρχη.
Τοσο απαξιωση και τοσο εγκαταλειψη ;
  Eνα ευχαριστω στον πρωην Δημαρχο κ. Λογοθετη και ελπιζω νυν καθως και στον πρωην  αντιδημαρχο καθαριοτητας κ. Μουζακη που τιμησαν με την παρουσια τους την γενικη συνελευση.
  Ευτυχως που για τον τοπο μας εχουν μεινει λιγοι μηνες ωστε ο κοσμος να δωσει ενα μαθημα σε αυτους που παιζουν με την τυχη του Τοπικου Διαμερισματος Πισιων.


                                                ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΙΣΙΩΝ
                                                ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΛΑΜΠΡΟΥ

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα εσυ τον κουμπαρο σου τον μουζακη τον πουλησες στις εκλογες του2014 και πηγες με τον παυλου τωρα τον γλυφης;τι σου ειναι οι ανθρωποι;οσον αφορα την παραταξη του ΛΟΓΟ που ειναι αληθεια; οεο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog