Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νίκος Σταυρέλης : Προκαλεί θλίψη η αποχώρηση του Χρήστου Χασικίδη

- Advertisement -

Η απόσυρση του Χρήστου Χασικίδη από την εκλογική διαδικασία του προσεχούς Μαϊου, μόνο θλίψη προκαλεί σε όσους αγαπούν πραγματικά την Κόρινθο και τα χωριά της…

Για όσους δε βλέπουν την αυτοδιοίκηση ως καριέρα, δεν αισθάνονται ως οι μόνοι ειδήμονες, η απουσία του Χρήστου από τα δημοτικά πράγματα της επόμενης τετραετίας είναι απώλεια.

Ένας άνθρωπος με βαθειά δημοκρατική παιδεία, ήθος, έμφυτη ευγένεια και προσφορά στην κοινωνία και την πόλη, θα λείψει πολύ από το επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Η προσωπική του επιλογή να ακολουθήσει τον αληθινό δρόμο της επιστήμης και της προσφοράς στον άνθρωπο μέσα από το ΕΣΥ είναι απόλυτα σεβαστή και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ευθύνη του απέναντι στους συμπολίτες μας.

Η Κόρινθος έχει ανάγκη από επιστήμονες και ανθρώπους τέτοιου βεληνεκούς.

Ο Χρήστος με τιμούσε πολλά χρόνια με τη φιλία του, με αμοιβαία αισθήματα εκτίμησης, αγάπης και σεβασμού σε όλα τα επίπεδα. Είχαμε άριστη συνεργασία στο Δήμο και το έλεγα πάντα.

Φίλε Χρήστο σου υπόσχομαι ότι θα παλέψω μέχρι το τέλος για τη συμμετοχική δημοκρατία στην Κόρινθο, για να μην είναι δημαρχοκεντρικό το σύστημα της τοπικής εξουσίας, αλλά και για ανανέωση προσώπων, ιδεών και προγραμματικών θέσεων.

Η υποψηφιότητα σου έβαλε ψηλά τον πήχυ και προκαταβολικά σε ευχαριστούμε όλοι για αυτό. Σε χάνει ο δήμος – προσωρινά ελπίζω – αλλά η Κορινθιακή κοινωνία σε κερδίζει για πάντα σαν τον δικό της γιατρό που έχει τόσα να προσφέρει. Πάλι διάλεξες το δύσκολο δρόμο.

Νίκος Σταυρέλης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Κόρινθος 13/08/2018

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολιτική υποκρισία περιοπής! Όταν ανακοίνωνε την υποψήφιότητά του ο Χασικίδης γιατί ο Σταυρέλης είχε αφωνία ως προς τον καλό το λόγο; Βαρύγδουπες και ιδιοτελείς υπερβολές….!Και για να μην παρεξηγηθώ δεν μ ενδιαφέρει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ούτε ο Πνευματικός ούτε κανείς άλλος! Όλοι ασχολούνται με άξονα τα προσωπικά τους απωθημένα – συμφέροντα! Και κάτι άλλο: Πρώτα προκηρύσσονται οι εκλογές κ μετά ανακοινώνονται οι υποψήφιοι συνδυασμοί. Η ιστορία δεν δίδαξε κανέναν σε αυτόν τον τόπο πια; Πολλοί δυνητικοί υποψήφιοι έχουν κολλήσει στη διαδρομή…… Σ ένα χρόνο θα δείξει…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog