Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πλησιάζουν…μην τις χάσετε !! ”White Nights” στο Cielle beach bar (Παραλία Βραχατίου)

- Advertisement -



Πολύ όμορφες και διαφορετικές,λευκές νύχτες  θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το τριήμερο 27-28-29 Αυγούστου στο Cielle beach bar Βραχατίου….

EΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ: ”White Nights” στο Cielle beach bar (Παραλία Βραχατίου). Μην τις χάσετε αυτές τις νύχτες !!!


Ενα ειδικό τριήμερο event για όσους θέλουν να περάσουν βραδιές ξεχωριστές !!

Σε ένα διαμορφωμένο χώρο, ώστε οι παρευρισκόμενοι να μπορούν να κάθονται στη παραλία για να απολαμβάνουν τα κοκτέιλ τους,τα οποία θα είναι παρασκευασμένα από έναν μετρ του είδους τον Γιώργο Δαχρετζή!!

Άλλωστε ο Γιώργος Δαχρετζής  είναι διακεκριμένος σε αυτόν το τομέα, καθώς φέτος κατέκτησε τη 2η θέση σε διαγωνισμό στην Ελλάδα (2nd place Greek national cocktail competition 2018 (IBA) !!!


Όλα θα είναι έτοιμα στις 19:30 μ.μ.

Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα πίνοντας κοκτέιλ συνάμα με τη μουσική υπόκρουση από 3 διαφορετικούς guest dj . Η ”House” μουσική τους σε συνδυασμό με το ηλιοβασίλεμα και το ολόκληρο φεγγάρι που θα έπειται,θα σας μαγέψουν ώστε να κλείσει όμορφα το καλοκαίρι σας !!

Διοργανωτές αυτής της όμορφης προσπάθειας θα είναι 2 αδέρφια.Ο Λευτέρης & ο Αγάπιος Στασινόπολος,που όπως μας προμηνύουν και τα ονόματά τους ,θα έχουμε την ευκαιρία να ελευθερωθούμε και να αγαπήσουμε!!

Αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί το τριήμερο των White Nights,πάρτε μία μικρή γεύση  από τις Κυριακές του Αυγούστου 12-19-26 καθώς το Cielle beach bar διοργανώνει parties
με ώρα εκκίνησης 16:00μ.μ.!!!

RSV: 6944041689 & 6984865291

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog