Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Mια ταβέρνα ….σκέτη απόλαυση..!!!!

- Advertisement -


Γνήσια Ελληνική κουζίνα και παραδοσιακές γεύσεις συνδυάζονται αρμονικά με την δροσιά του ανθισμένου κήπου και τα χρώματα της θάλασσας.Η Ταβέρνα Apolafsis βρίσκεται…
εντός του ξενοδοχείου Pappas στο Λουτράκι, σε προνομιακή θέση δίπλα στην παραλία, και είναι έτοιμη να ικανοποιήσει με την μεγάλη ποικιλία των πιάτων της κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Γευτείτε χορταστικές μακαρονάδες και φρέσκα θαλασσινά, νόστιμα πιάτα της ώρας και παραδοσιακά μαγειρευτά, συνοδεία δροσερών αρωματικών ελληνικών κρασιών. Την γαστρονομική εμπειρία έρχεται να συμπληρώσει η μαγική θέα στον Κορινθιακό, με τον ήχο των κυμάτων να σας συντροφεύει.


 Η Ταβέρνα Apolafsis σας υποδέχεται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή από τη 1 έως τις 4 το μεσημέρι και τα Σαββατοκύριακα από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.

  Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 27440 62782 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου Pappas (hotelpappas.gr)




- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το επισκεφτήκαμε φέτος και η θέα είναι μοναδική και ο χώρος φτιαγμένος πολύ όμορφα. Όμως γιατί δεν λειτουργεί και το βράδυ. Είναι μόνο για τους ανθρώπους που μένουν στο ξενοδοχείο ή δέχεται και επισκέπτες. Για εμάς τους Έλληνες οι ώρες για φαγητό σε ΤΕΤΟΙΟ μέρος είναι περίεργες. Αν γνωρίζει κάποιος, ας μας ενημερώσει.

  2. Δεν είναι μόνο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, είναι για όλο τον κόσμο. Σας συστήνουμε να πάτε, έχει υπέροχο φαγητό !

  3. Για πρακτικούς λόγους μάλλον δεν ανοίγει τα βράδια καθώς μάλλον θα χρειάζονται το προσωπικό σε άλλα πόστα το βράδυ, το φαγητό και η θέα είναι ανεπανάληπτη, από τους σεφ Θανάση και Κατερίνα που είναι τα καλύτερα παιδιά

  4. Καλο μερος δειχνει, αλλα μας λειπει ενα στοιχειο: τα λεφτα. Γιατι πρεπει να κανουμε μασουρια να τα δινουμε στον τσιπρα μεσω ενφια, φορο εισοδηματος, η εμμεσων φορων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog