Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Μείνετε σπίτι και κάντε παιδιά»: Στα χέρια της αστυνομίας άνδρας που πυροβολεί γυναίκες οδηγούς

- Advertisement -
Στα χέρια των αρχών βρίσκεται 29χρονος άνδρας στο Τέξας, ο οποίος συστηματικά πυροβολούσε γυναίκες οδηγούς επειδή πίστευε πως ο μόνος σκοπός της ζωής τους είναι να γεννούν αγόρια και πως καμία θέση δεν έχουν πίσω από το τιμόνι…
Ο Νίκολας Ντ’Αγκοστίνο είχε συλληφθεί αρχικά στις 10 Ιουλίου, όταν πυροβόλησε μία μητέρα σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Η ίδια σώθηκε από τύχη, καθώς η σφαίρα διαπέρασε το χέρι της και καρφώθηκε στο στήθος της, λίγα χιλιοστά από την καρδιά της.

Ο 29χρονος ισχυρίστηκε πως πυροβόλησε τη γυναίκα ως τρόπο αυτοάμυνας επειδή «προσπαθούσε να με σκοτώσει με το αυτοκίνητό της».

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Ντ’Αγκοστίνο παραδέχτηκε την ενοχή του, ομολογώντας την εμπλοκή του σε άλλα πέντε ανάλογα περιστατικά με γυναίκες οδηγούς.

Έχει προφυλακιστεί με εγγύηση 400.000 δολαρίων και αναμένεται να του ασκηθεί δίωξη.

Ο ανακριτής, εξετάζοντας τα social media του δράστη, διαπίστωσε «διαρκή παραληρήματα εις βάρος γυναικών οδηγών, τις οποίες κατηγορεί για πλήρη ανικανότητα, αναγνωρίζοντας ως μόνο σκοπό της ζωής τους τη γέννηση αγοριών».

Ο ίδιος αξίωσε τσουχτερή εγγύηση με το επιχείρημα πως «ο δράστης συνιστά διαρκή απειλή για την κοινότητα και ιδίως τις γυναίκες οδηγούς της πόλης».

 cnn.gr
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog