Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Διώρυγα Κορίνθου γιορτάζει 125 χρόνια λειτουργίας και εκδίδει επετειακό γραμματόσημο !

- Advertisement -

H Διώρυγα της Κορίνθου αποτελεί ένα διεθνή κόμβο για τη θαλάσσια επικοινωνία. Ενώνει πελάγη, Ιόνιο και Αιγαίο, ενώνει Ηπείρους Ευρώπη Ασία και Αφρική, ενώνει πολιτισμούς….

 Το 2018 συμπληρώνονται 125 χρόνια από τη διάνοιξή της. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.ΔΙ.Κ θέλοντας να τιμήσει τα 125 χρόνια της λειτουργίας της, συνεργάστηκε με τα ΕΛΤΑ και προέβη στην έκδοση ειδικού επετειακού γραμματοσήμου.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ. ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΔΕΝ.

  2. Σωστός ο 624.Κρίμα ένα τέτοιο Παγκοσμίου φήμης μέρος και να είναι επιεικώς "εγκατάλημενο"!Δεν ξέρω αν είναι του Δήμου μας της Περιφέρειας Πελοποννήσου του ΕΟΤ η ποιανου αλλού φορέα αλλά πρέπει να φρεσκαριστει. Η Γέφυρα δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα φιλε 624 να πέσει αλλά κάνα 2-3 κουτιά χρώμα να τη βαξουν και κάνα 2 μέρες να καθαρίσουν τα σκουπίδια γύρω γύρω είναι ευκολα πράγματα να γίνουν. Τίποτα εθελοντές δεν υπάρχουν να τα φτιάξουν αυτά?!Καλησπέρα και ας κάνουμε και εμείς καμιά δουλειά όχι κριτική

  3. Καλεεεεεεεεε που πήγε το σχόλιο. Έπεσε στον Ισθμό??Ας το ξαναγράψω μήπως και δεν το εστειλα. Είχα γράψει ο Ισθμος ένα παγκοσμιου φήμης έργο έχει εγκαταλειτη. Δεν ξέρω άμα ανήκει στο Δήμο στηνπεριφέρεια Πελοποννήσουστον ΕΟΤ η δεν ξέρω που αλλού. Για να πέσει φίλε 624 δεν νομίζω αλλά κάνα 2-3 κουτιά χρώμα να την βσψουνε και κάνα 2 μέρες να μαζέψουν τα σκουπίδια που υπάρχουν παντού και θα είναι κομπλέ!Τόσες εθελοντικές ομάδες υπάρχουν γιατί δεν το κανονιζετε να κσθσριστουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog