Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λογοθέτης : To κολυμβητήριο είναι του Καραβούλη, όχι δημοτικό κολυμβητήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε ο Κώστας Λογοθέτης στο δημοτικό συμβούλιο..

Είπε πως ο κ. Καραβούλης, επιχειρηματίας, προμισθώνει τις ώρες 9-12 μμ και 3-7 μμ στις διαδρομές του κολυμβητηρίου για όλο το χρόνο και πως όταν ο κ. Καραβούλης δεν έχει κάποιον στις διαδρομές, αναγκάζονται οι επιχειρηματίες  να  πηγαίνουν στον κ. Καραβούλη και να τις ζητούν… !!!
Η καταγγελία είναι συγκεκριμένη, τόνισε ο κ. Λογοθέτης,  πως το κολυμβητήριο δεν είναι πλέον δημοτικό κολυμβητήριο αλλά καταλήγει να είναι κολυμβητήριο Καραβούλη….

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

*** Επειδή η καταγγελία του κ. Λογοθέτη είναι σοβαρή το loutrakiblog.gr ήδη κάνει έρευνα και συλλέγει τα στοιχεία για το θέμα αυτό. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φτιάξτε και άλλο ένα αν είστε μάγκες!
    Τι λέτε ρε παλικάρια, υπάρχει πελάτης που καπαρώνει και πληρώνει μόνιμα όλο το κολυμβητήριο, άρα πάει πληρότητα 100% και τον κλοτσάμε?
    Σαν να έχω ένα ταξί και μου το πληρώνει κάποιος για όλο το χρόνο και το πληρώνει – η καλύτερή μου, ούτε βίζιτα δεν βγαίνω ούτε πιάτσα πάω.Πάτε καλά ρε?!
    Και εν πάση περιπτώση, έχετε φαντάζομαι σύστημα κρατήσεων, κάντε μια σύγκριση πόσα θα παίρνατε απο ένα άδειο ή κατά περίπτωση πληρότητας και πόσα παίρνετε τώρα.
    Απλά, εκτός και αν δεν γνωρίζεται απο συστήματα κρατήσεων κ. Λογοθέτη….

  2. ΞΕΧΑΣΕ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΟΤΙ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ[ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ] ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΟΥΛΗ……..ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ……….

  3. Εικόνισμα πρέπει να κάνετε τον Καραβούλη και να τον προσκυνούν όλοι Δήμαρχοι , παραδήμαρχοι και όλοι οι Λουτρακιώτες. Τόσο κόσμο κουβαλά στις εγκαταστάσεις του και το Λουτράκι.Σκεφτήτε τι θα ήταν το Λουτράκι χωρίς αυτόν.Πόσες αθλητικές οργανώσεις θα είχαμε εδώ? Όλα αυτά τα εκμεταλλεύονται οι εκάστοτε δημοτικοί άρχοντες και παρουσιάζουν έργο. Γι αυτό δε θα πρέπει να λέμε παρά μόνο ευχαριστώ στον άξιο αυτόν επιχειρηματία που αναδικνύει το Λουτράκι και όχι μόνο.Οι δήμαρχοι αλλάζουν αλλά ο Καραβούλης θα είναι πάντα εδώ να δίνει ψωμί σε πολλούς και να διαφημίζει το δήμο μας στα πέρατα του κόσμου. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΑΒΟΥΛΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog