Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Global Cup – World Senior Volleyball Championships 2018 (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Η παγκόσμια ετήσια αθλητική διοργάνωση βόλεϊ βετεράνων, το « Loutraki Global Volleyball Cup>>, ολοκληρώθηκε για 4η συνεχή χρονιά με απόλυτη επιτυχία!!!

Συμμετείχαν παλαίμαχοι πρωταθλητές του αθλήματος από 9 χώρες! Από 23 έως 26 Αυγούστου 2018, το Λουτράκι φιλοξένησε 12 ομάδες από 9 χώρες και περισσότερους από 180 αθλητές και συνοδούς.
Πρόκειται για μια διοργάνωση που φέρνει κοντά αθλητές βόλεϊ που έχουν διακριθεί τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο έχοντας συμμετοχές σε κορυφαίους συλλόγους του αθλήματος και στις Εθνικές Ομάδες των χωρών τους, αρκετοί εκ των οποίων έχουν αναπτύξει μακροχρόνιες σχέσεις και φιλίες ως συναθλητές ή αντίπαλοι στα παρκέ των μεγάλων, επίσημων διοργανώσεων βόλεϊ σε παγκόσμιο επίπεδο!

Οι 12 ομάδες προέρχονταν από 9 χώρες, Νορβηγία, Τουρκία, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Ρωσία, Ισραήλ, Λιθουανία και Φινλανδία και θα αγωνίσθηκαν σε 3 ηλικιακές κατηγορίες – Άνδρες 45+, Άνδρες 60+ και Γυναίκες 45+.

Σπουδαίο αθλητικό γεγονός αφού περισσότεροι από 180 αθλητές και προπονητές ταξίδεψαν με την οικογένειά τους και φίλους τους για να συνδυάσουν τη διοργάνωση με διακοπές και διαμονή σε τοπικά ξενοδοχεία του Δήμου μας, γεγονός που αποδεικνύει τη σημασία της διοργάνωσης για την αθλοτουριστική ανάπτυξη του Λουτρακίου. Στα διαλείμματα των αγώνων οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε αξιοθέατα του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, μεταξύ των οποίων ο Ισθμός της Κορίνθου, το Αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου, η Λίμνη Βουλιαγμένης και το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog