Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η απάντηση του Τάσου Σακελλαρίου στην καταγγελία Λογοθέτη

- Advertisement -

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Σακελλαρίου, απάντησε στον κ. Λογοθέτη, σχετικά με την καταγγελία που έκανε ο δεύτερος για το Δημοτικό κολυμβητήριο,..

δείτε εδώ

Λογοθέτης : To κολυμβητήριο είναι του Καραβούλη, όχι δημοτικό κολυμβητήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κ. Σακελλαρίου είπε ” Εμμέσως πλην σαφώς είπατε πως ο κ. Καραβούλης μισθώνει τις 16 διαδρομές και μετά τις πουλάει σε άλλον..”
Δεσμεύομαι να σας φέρω στο επόμενο συμβούλιο το πρόγραμμα του Κολυμβητηρίου.Θα δείτε πόσες διαδρομές έχει ο κάθε επιχειρηματίας. Αυτό που λέτε είναι εκτός λογικής. Το κολυμβητήριο δεν δουλεύει μόνο καλοκαίρι, δουλεύει και το χειμώνα Δεν γίνεται να κλείνει κάποιος όλες τις διαδρομές. Σε κανένα δε γίνεται αυτό…”, κατέληξε ο κ. Σακελλαρίου

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

*** Επειδή η καταγγελία του κ. Λογοθέτη είναι σοβαρή το loutrakiblog.gr ήδη κάνει έρευνα και συλλέγει τα στοιχεία για το θέμα αυτό. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ντροπή να πιάνεται στο στόμα σας έναν άνθρωπο που έφτασε το Λουτράκι τόσο ψηλά. Πως θα ήταν ο Δήμος μας χωρίς τον μεγάλο ευεργέτη Καραβούλη. Τι μπορεί να κάνει ο κ.Τάσος ο αντιδήμαρχος και ο κάθε άλλος Δήμαρχος ή Αντιδήμαρχος αν δεν υπήρχε ο Σπύρος Καραβούλης με τις γνωριμίες και τις γνώσεις του, την τέλεια οργάνωση της επιχείρησης του. Ας βρεθεί άλλος καλύτερος να κλείσει το κολυμβητήριο και όλα τα αθλητικά κέντρα του Δήμου και να μετατρέψει το Λουτράκι σε ένα απέραντο παγκόσμιο γυμναστήριο. Μέσα από όλες τις αθλητικές διοργανώσεις του Καραβούθλη, προβάλλεται και ο Δήμος, φωτογραφίζονται Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι και τόσα άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog