Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά : Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Βασίλη Μαντά που σιτίζει καθημερινά τους πυρόπληκτους (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών ευχαρίστησε δημόσια τον γνωστό επιχειρηματία, κ. Βασίλη Μαντά επειδή σιτίζει καθημερινά τους πυρόπληκτους του Δήμου μας ….

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βοήθησαν εκείνες τις ημέρες και εγγράφως.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μαντά και όσους προσφέρουν από την πρώτη στιγμή στους πυρόπληκτους, είπε η κ. Πρωτοπαππά.

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαρακι οφείλεις αφου λες ονόματα να πεις και ολους τους αλλους με τα ονοματα τους εναν προς εναν και οχι επιλεκτικα, καταλαβες γιατι?

  2. Κα Πρωτοπαππα πιστεύω ότι είναι ντροπή σας να λέτε τέτοια λόγια εσεις που είστε 2η εν τάξει δημοτικός αρχών και ενώ έχετε διεύθυνση κοινωνικής πολιτικής στο Δήμο και στην ΔΟΚΌ ΠΑΠ έχετε κοινωνική μέριμνα να μην κάνετε τίποτα και να ευχαρίστητε πολίτες ..είστε τουλάχιστον ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ σαν Δημοτική Αρχή

  3. Εσύ Μαρία γιατί δεν βοηθάς τους ανθρωπους
    Που έχουν ανάγκη ποιος είναι ο ρόλο σου το
    ΔΟΚΟΠΑΛΠ τι το έχετε; δεν είναι μόνο ο
    Μαντάς υπάρχουν και άλλοι επιχειρηματιες
    Αλλά δεν βγάζουν την ντουντούκα αλλά ξεχασα
    Το λες για ψήφους δυστυχώς ξύπνησε ο κοσμος

  4. Κάνε το καλό και ριξτο στο γιαλό εκτός και αν σκοπεύεις κάπου έπρεπε να βρει κάτι να πει η κοινωνική προσφορά μέριμνα είναι ανιδιοτελής και δεν χρειάζεται φανφάρες

  5. Κάνε το καλό και ριξτο στο γιαλό εκτός και αν σκοπεύεις κάπου έπρεπε να βρει κάτι να πει η κοινωνική προσφορά μέριμνα είναι ανιδιοτελής και δεν χρειάζεται φανφάρες

  6. Αφού δεν πληρώνει το ενοίκιο, ως όφειλε, στο δήμο από το ιατρικό κέντρο που άνοιξε καλά κάνει και τα δίνει στους πυρόπληκτους!!!

  7. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Ο ΠΑΠΑ ΝΙΚΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ..

  8. 1.16 Το ενοικιο το πληρωνει στην εφορια γιατι ειναι κατασχεμενο, και μαλιστα και απο τον εργολαβο, με δικαστικες αποφασεις !Τουμπεκι για τον συγκεκριμενο φιλο μου και καληνυχτα….Μακαρι να ειχαμε και αλλους στο Λουτρακι σαν αυτον.

  9. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.

  10. εκ μερουσ των 50 περιπου οικογενειων που εδω και6 χρονια λαμβανουμε καθε μερα οικογενειακα πακετα με φαγητα απο τον κυριο μαντα ενα μεγαλο ευχαριστω σε ενα μεγαλο ανθρωπο . ο θεοσ να τον εχει παντα δυνατο.

  11. 10.55 Λαδι παει να βγει καποιος που ειναι στην παρανομια,κλεφτης, απατεωνας, βιαστης κλπ. Μηπως ψελλισαν εστω και κατι για τον Βασιλη? Μαλλον εσυ εισαι στον βουρκο της κακιας και της εμπαθειας…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog