Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το Handball του Α.Ο.Ποσειδώνα Λουτρακίου

- Advertisement -

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε την Δευτέρα 27 Αυγούστου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου “Γ.Γαλανόπουλος” το Αντρικό Τμήμα της χειροσφαίρισης (Handball)…
του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ για την αγωνιστική χρονιά 2018/2019,όπου θα τον βρει στην Α2 Κατηγορία Εθνική κατηγορία. Η ομάδα του Λουτρακίου θέλει να συνεχίσει την ήδη επιτυχημένη περσινή χρονία του, συμμετέχοντας στου τελικούς των Play offs του πρωταθλήματος.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο έφορος της ομάδος κος. Λάζαρος Τυφτικίδης αφου καλωσόρισε του νέους και παλιούς παίκτες της ομάδας, παρουσίασε τον νέο προπονητή κο Κώστα Χαντζηκωνσταντίνου και τον γυμναστή κο Γιώργο Μπέλλο και ευχήθηκε σ΄όλους καλή αγωνιστική χρόνια.

Με τη σειρά του ο νέος Προπονητής Κος Χαντζηκωνσταντίνου, αφού και αυτός καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή χρονιά σ’όλους, ενημέρωσε τους παίκτες για το τι ακριβώς θέλει από αυτούς κατά την διάρκεια της σεζόν και ζήτησε κυρίως σκληρή δουλειά, προσήλωση και πειθαρχία, ενώ στάθηκε ιδιαιτέρως στην ενότητα που είναι βασική προϋπόθεση για την τελική επιτυχία.
https://loutraki-handball.blogspot.com/2018/08/handball_67.html 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog