Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πήγε να κάνει πλαστική στήθους και καταγγέλλει ότι την βίασε ο αναισθησιολόγος

- Advertisement -

Πήγε να κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος της και καταγγέλλει ότι ο αναισθησιολόγος της, την βίασε αφού πρώτα την νάρκωσε…
«Βογκούσα διότι δεν μπορούσα να ουρλιάξω» ανέφερε μεταξύ άλλων η 35χρονη Erika Bykova, η οποία μίλησε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Η σχεδιάστρια μόδας ξύπνησε από την νάρκωση και ισχυρίζεται ότι βρήκε τον αναισθησιολόγο να τη βιάζει. Όπως υποστηρίζει η ίδια είχε τις αισθήσεις της, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο 59χρονος αναισθησιολόγος, Dr Yury Chernikov, από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι το σεξ ήταν συναινετικό.

«Ήθελα να διορθώσω το σχήμα του στήθους μου. «Ήταν η πρώτη φορά που έκανα επέμβαση. Ο άντρας μου δεν ήταν σύμφωνος μου είπε ότι ήμουν αρκετά όμορφη όπως ήμουν» είπε η 35χρονη και μητέρα ενός παιδιού.

«Έτρεμα τρελά μετά την επέμβαση και άκουσα μια φωνή να μου λέει: “Όλα θα πάνε καλά”. Με άγγιζε, μου έκανε πράγματα που ένας γιατρός δεν πρέπει να κάνει και έκανε σχόλια γι’ αυτό που μου έκανε… Με βίασε και ήμουν εντελώς αβοήθητη» κατήγγειλε η σχεδιάστρια, σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε όλα όσα έγιναν.

Διαφορετική είναι η εκδοχή των γεγονότων που έδωσε ο αναισθησιολόγος, μιλώντας στο NTV. «Ναι, υπήρξε σεξουαλική επαφή, όμως ότι ήταν συναινετική» είπε και ισχυρίστηκε ότι η σχεδιάστρια δεν προσπάθησε να τον σταματήσει. Μάλιστα ο γιατρός υποστήριξε ότι τα επόμενα λεπτά είχε τύψεις που έκανε σεξ με ασθενή του και επιστρέφοντας σπίτι του είπε τα πάντα στη γυναίκα του και της ζήτησε να τον συγχωρέσει πράγμα που έκανε η σύζυγός του γιατί, όπως είπε, είναι μαζί 35 χρόνια και τον αγαπάει.

 newsbeast.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μας τα λέει καλά το γιατρουδάκι. Δηλαδή για δαύτον είπε η ασθενής:
    -γιατρέ, πριν μπούμε στο χειρουργείο δεν κάνουμε μια πτήση να ευχαριστηθούμε?
    -έφυγε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog