Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αρχές του 2020 ο προαστιακός θα έρθει στο Λουτράκι

- Advertisement -

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ από τις 3 Αυγούστου, η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ – ΞΑΝΘΑΚΗΣ ορίστηκε ως προσωρινός μειοδότης για το έργο της ..
κανονικοποίησης και ηλεκτροκίνησης στη σιδηροδρομική γραμμή Ισθμός – Λουτράκι. Η προσφορά της κοινοπραξίας ήταν ύψους 6.391.258,24 € (έκπτωση 47,82%).

Η μετρική σιδηροδρομική γραμμή Ισθμού – Λουτρακίου λειτούργησε από το 1954 μέχρι τη δεκαετία του 60 και από το 1991 έως το 2006 οπότε και καταργήθηκε.

Ο Θάνος Βούρδας αναφέρθηκε λεπτομερώς και στο χρονοδιάγραμμα του έργου. Στις 23 Μαρτίου 2018 ολοκληρώθηκε η κατάθεση αιτήσεων – προσφορών υποψηφίων αναδόχων με την υπογραφή της σύμβασης να προσδιορίζεται το αργότερο για τον Σεπτέμβριο του 2018.

Με απώτατο χρόνο ολοκλήρωσης του έργου τους δεκαοκτώ μήνες, αυτό σημαίνει ότι το πολύ σε δύο χρόνια από σήμερα, τον Φεβρουάριο του 2020, ο προαστιακός έρχεται στο Λουτράκι. Κάθε πιθανή εμπλοκή στην πορεία υλοποίησης του έργου έχει αποκλειστεί, αφού εξασφαλίστηκαν η τήρηση των κανόνων διαλειτουργικότητας της νέας με την κεντρική σιδηροδρομική γραμμή και η ρύθμιση των ζητημάτων απαλλοτριώσεων

Loutrakiblog.gr

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog