Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης: To Kαζίνο χρωστάει ήδη 3 μήνες στο ΙΚΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Αυτή τη στιγμή ξέρω, επειδή δεν πληρώνουμε, κερδίσαμε τα ασφαλιστικά αυτά που το γνωρίζετε όλοι, το 33% – 34%, πλέον πληρώνουμε το 22% μέχρι να βγει το τελεσίδικο σε 6 μήνες. Θα βγει το τελεσίδικο δικαστήριο και αυτό μειώνει το ποσοστό του φόρου που πληρώνει κάθε μέρα κατά 13%. ..
Αυτό δίνει την δυνατότητα αυτή τη στιγμή να εξοφλείται το προσωπικό. Αυτή είναι η δυνατότητα. Ομως το μαγαζί μπαίνει 1.000.000 μέσα το μήνα, για να ξέρουμε, γιατί γι’ αυτό μιλάμε. Ηδη 3 μήνες δεν έχει πληρωθεί το ΙΚΑ, γύρω στις 850.000 το μήνα δεν πληρώνεται, δεν ξέρουμε τί άλλους φόρους και νομίζω ούτε αυτό θα πληρωθεί μεθαύριο. Δηλαδή 4 μήνες μέσα, δηλαδή άλλα 3.500.000 μέσα. Αυτή είναι η πραγματικότητα τώρα. Το ότι εξοφλείται το προσωπικό, δε νομίζω ότι παίζει ρόλο. Παίζει ρόλο ότι εντάξει, οι εργαζόμενοι πραγματικά εξοφλούνται και πληρώνονται στην ώρα τους. Δεν πληρώνεται το ΙΚΑ. Αύριο το πρωί το ΙΚΑ μπορεί να μπει μέσα και να κατασχέσει τους λογαριασμούς. Ετσι δεν είναι; Διότι το ΙΚΑ δεν είναι μόνο το 106Β. Είναι το μεσοδιάστημα, αν θυμάστε καλά, από τότε που κατατέθηκε…, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. loutrakiblog συγχαρητήρια που βγάζετε τα γεγονότα όπως είναι κ οχι διαστρεβλομενα όπως άλλα blogs.ΟΧΙ στην προπαγανδα!!!!Με ψευτικους παραπλανητικους τιτλους.Συνεχιστε παιδια.Μαζι σας!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog