Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πως πρέπει να κινούνται οι οδηγοί τις ημέρες που διεξάγεται το ΤΡΙΑΘΛΟ στο Λουτράκι

- Advertisement -

Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 ολοκληρώνεται στο Λουτράκι το ΤΡΙΑΘΛΟΝ FESTIVAL EUROPEAN CHAMPIONSHIPS…

Προς τούτο παρακαλούμε τους οδηγούς των οχημάτων να ακολουθήσουν τις υποδείξεις της Τροχαίας για την ομαλή διεξαγωγή του Φεστιβάλ αλλά συγχρόνως για την εξυπηρέτηση και ομαλή λειτουργία της κυκλοφορίας.

Ελεγχόμενη κίνηση οχημάτων επί των οδών:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ-ΚΑΛΑΝΗΣΩΝ- ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΣΧ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ( κυκλική διαδρομή) & Λ.ΑΘΗΝΩΝ ( από το ύψος του AVENUE έως το Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου)

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 08:30π.μ.-12:00

13:30-17:30

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 09:00π.μ.-11:00π.μ.

12:00-14:00

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!!! Το Λουτράκι δυστυχώς δεν έχει την απαραίτητη υποδομή στο οδικό δίκτυο για τέτοιες διοργανώσεις. Αν και σήμερα οι εθελοντές ήταν πάρα πολύ ευγενικοί και πρόθυμοι δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν μπορεί να ταλαιπωρείται έτσι ο κόσμος.
    Οι δρόμοι στο Λουτράκι (περιφεριακός, κάθετοι προς παραλία κλπ )δεν έχουν ανοιχτεί για να υπάρχουν εναλλακτικές για τους κατοίκους που εγκλωβίζονται. Στις νησίδες & τις διασταυρώσεις του κεντρικού δρόμου υπάρχουν χόρτα και κλαδιά που εμποδίζουν την ορατότητα και καθιστούν την έξοδο επικίνδυνη τις κανονικές μέρες πόσο μάλλον σήμερα. Εφόσον ο δήμος δεν μπορεί να παρέχει τα βασικά στους (φορολογούμενους) κατοίκους του να μη δίνει άδειες για διοργανώσεις που δεν μπορεί να υποστηρίξει η πόλη.
    Δεν ξέρω ποιος έχει την ευθύνη του σχεδιασμού (διοργανωτές , αστυνομία, δήμος;;;) αλλά ο σχεδιασμός είναι απαράδεκτος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog