Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σακελλαρίου: Aυτός είναι ο λόγος που δεν έγινε πολιτιστική εκδήλωση στο χώρο του Ηραίου (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, αναφέρθηκε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στο Ηραίο με διάσημους καλλιτέχνες με τη σύμπραξη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας στου Δήμου..

και εξήγησε ποια είναι η αιτία που δεν έγινε φέτος

 “Πέρυσι έγινε εκδήλωση και έγινε μία πολύ ωραία εκδήλωση.  Το να μην γίνεται μια χρονιά δεν πάει να πει ότι καταργείται.
Από την Αρχαιολογική Υπηρεσία μας είχε δοθεί σαφής δέσμευση, εφόσον κάναμε την εκδήλωση αυτή, ο αριθμός των επισκεπτών να μην υπερβαίνει τους 200, για να μην υπάρχει πρόβλημα στους αρχαιολογικούς χώρους. Δηλαδή αν πήγαιναν 300 θα είχαμε πρόβλημα. Είχαμε τέτοια θέματα γιατί αυτό είχε προκύψει την πρώτη χρονιά που είχαμε φέρει την Αρβανιτάκη και μετά δημιουργήθηκε ένα θέμα μεγάλης συγκέντρωσης κόσμου.

Δεν θέλουν πολύ κόσμο, λίγο κόσμο δεν μπορούμε, πέρυσι κάναμε, πρόπερσι καταργήθηκε, φέτος ξανά καταργείται. Δεν υφίσταται αυτό το πράγμα. Απλά, στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων των πολιτιστικών είναι και αυτό.  Πάντα όμως  με την πίεση από την Αρχαιολογική Υπηρεσία μην είναι κάποια μεγάλη εκδήλωση.

Δηλαδή αν πάει η Φιλαρμονική εκεί πέρα μας κλείσανε. Πρέπει να είναι κάποια μικρή εκδήλωση για να μπορούν να επισκέπτονται λίγοι άνθρωποι  τον αρχαιολογικό χώρο…”

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog