Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για τη σήμανση στην οδό Μάτση

- Advertisement -

Ο συμπολίτης μας Γ.Κ. έστειλε μήνυμα στο Loutrakiblog.gr για τη σήμανση στην οδό Μάτση.
Δυστυχώς στο δρόμο αυτό έχουν σημειωθεί πάρα πολλά τροχαία ατυχήματα, με σοβαρούς τραυματισμούς και σοβαρές υλικές ζημιές…
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οδηγοί δικύκλων κυρίως, έχουν σωθεί στην κυριολεξία από θαύμα.
Πρόσφατα σημειώθηκαν δυο τροχαία με τραυματισμούς, όπως δημοσίευσε το Loutrakiblg.gr
Θα πρέπει λοιπόν να σκύψουμε σε αυτό το πρόβλημα, πριν θρηνήσουμε κάποια ζωή. Επειδή δε, στη διασταύρωση Μάτση και Ανδρούτσου υπάρχει ο παιδικός σταθμός, συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς ίσως και επιπλέον σηματοδότηση.Ίσως τα Stop να έπρεπε να είναι φωτιζόμενα και στις δύο πλευρές του δρόμου. Ισως επειδή υπάρχουν τρια σχολεία στη σειρά να έπρεπε να υπάρχει φανάρι. Ειδικοί δεν είμαστε, αλλά πρέπει να γίνει κάτι άμεσα!

Δείτε το μήνυμα του Γ.Κ.

ΚΟΥΙΖ Νο 1: Βρείτε το STOP. Βρισκόμαστε στην κάθοδο της Μάτση, στη γωνία με Ανδρούτσου που γίνονται συνεχώς ατυχήματα με φρικτούς τραυματισμούς. Αριστερά απέναντι βλέπετε τον ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ της πόλης μας.

ΚΟΥΙΖ Νο 2: Βρείτε το STOP. Βρισκόμαστε ένα στενό πιο πάνω, στην Καραϊσκάκη, στη γωνία που συναντά τη Μάτση. (ΟΚ, εδώ τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Παρεμβάλλονται μόνο μερικοί κάδοι σκουπιδιών και μια κολόνα της ΔΕΗ)

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κ επειδη υπαρχουν σχολεια εκει γι αυτο πρεπει να πηγαινουμε με μηδενικη ταχυτητα ..αν παιρνεις την κατηφορα με 50-60 βεβαια δεν βλεπει ουτε στοπ εισαι στο εντερπραϊζ .Σχεδον το μισο Λουτρακι αγνοει την σημανση ..στοπ, φαναρια ,απαγορευτικα,ορια ταχυτητας,διαβαση πεζων κ πεζοδρομια ..οδηγουν μηχανακια χωρις κρανη …
    Ποσες φορες εχω δει στην Ανδρουτσου μπαρμπαδες να κινουνται αντιθετα , στο φαναρι να φευγουν με κοκκινο , στην Εθνικης Αντιστασης παρκαρισμενα αυτοκινητα στις διαβασεις,αλλοι να τρεχουν με τις παντες μεσα στην πολη.
    ποιος φταει λοιπον ;αναρωτιουνται καποιοι …Η νοοτροπια του ελληναρα .

  2. Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα θα ήταν να σταματήσουν να οδηγούν τουλάχιστον οι μισοί.

    Πρώτον, η κοινή λογική λέει ότι ελαττώνεις ταχύτητα όταν πλησιάζεις σε μια διασταύρωση,

    δεύτερον ο δρόμος είναι μέσα σε πόλη, επομένως έχει όριο ταχύτητας. Μην αναφερθούμε στα υπόλοιπα του Κ.Ο.Κ. όπως προτεραιότητα σε αυτόν που έρχεται από δεξιά όταν δεν υπάρχει stop κτλ. Λεπτομέρειες…

    τρίτον, υπάρχει σήμανση.

    Σταματήστε λοιπόν τις "δημόσιες καταγγελίες" του κώλου, μάθετε να συμπεριφέρεστε σαν άνθρωποι, μάθετε να οδηγείτε, κοιτάτε την καμπούρα σας πρώτα που για όλα θέλετε έναν αστυνομικό, έναν δήμο ή έναν υπάλληλο να ακολουθεί τις υποδείξεις σας και άντε στο καλό.

    Επικίνδυνοι!

  3. Εξυπνάκια Κουραστίκ, ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν ήρθε συνεργείο του Δήμου και κλαδεψε το δέντρο. Τωρα το STOP ειναι ορατο! Μένουν βεβαια πολλά να γίνουν ακομα στη συγκεκριμένη διασταύρωση αλλα το πρώτο βήμα έγινε. Μπράβο λοιπόν στον καταγγελοντα που "ξεσήκωσε" τις υπηρεσίες και μπράβο στις υπηρεσίες πιυ ανταποκριθηκαν. Ίσως σωθεί κάποια ζωή μετα απο αυτο!
    Είδε τι κάνουν καμια φορά "οι καταγγελίες του κωλου"???

  4. Εύγε Τριτσιμπίδα και καταγγέλλοντα,

    επιτέλους το stop (που πλέον φαίνεται) θα είναι σε θέση να εφαρμόζει αυτόματα τόσο την κοινή λογική στο κεφάλι του κάθε ηλίθιου και επικίνδυνου, όσο και τον Κ.Ο.Κ..

    Εννοείται πως είδα τι κάνουν οι καταγγελίες του κώλου, σαράντα χρόνια το βλέπω εδώ που ζούμε. Αποδίδουν ένα αίσθημα ικανοποίησης στο μέσο όρο της ηλιθιότητας που κυκλοφορεί στην πόλη.

    Εξυπνάκιας εννοείται, που να δεις πόσο έξυπνος.

  5. Συμφωνούμε και σε κάτι Κουραστικέ:
    Ότι το ΣΤΟΠ δεν αρκεί για να εφαρμόζεται αυτόματα η κοινή λογική στο κεφάλι του κάθε ηλίθιου.
    Γιαυτό πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη στη συγκεκριμένη διασταύρωση όπως προείπα.

    Κατά τ'άλλα, καλά μυαλά βρε!
    Διαγωνισμό εξυπνάδας δεν θα κάνω μαζί σου γιατί φοβούμαι ότι θα χάσω!… Χαχαχ

  6. @Τριτσιμπίδας

    Δεν ευθύνεται η σήμανση, ο πολεοδομικός σχεδιασμός, το κτίριο δεξιά που σου μειώνει την ορατότητα, η ύπαρξη ή μη μιας καταγγελίας κτλ

    Δεν πρέπει να γίνουν πράγματα στη διασταύρωση. Λοβοτομή στα κεφάλια των ηλιθίων πρέπει.
    Τουλάχιστον εκ πρώτης. Ας λοιπόν είμαστε σωστοί και κατόπιν ας αποδώσουμε και αλλού ευθύνες.

    Σιγά μην έχανες μωρέ, φαβορί θα ήσουν. Ένας πιο σοφός από εμένα έχει πει ότι η βλακεία είναι ανίκητη. Οπότε, think again.

  7. ΟΚ Κουραστικέ ότι πεις.
    Καμιά περισσότερο χειροπιαστή πρόταση αντί για την "λοβοτομή των ηλιθίων" υπάρχει?

    Εγώ ο κουτός θα πρότεινα έστω ένα κίτρινο προειδοποιητικό φωτεινό σηματοδότη να αναβοσβήνει μέρα-νύχτα μπας και ξυπνήσουν οι ηλίθιοι (να κι άλλο που συμφωνούμε!!) που διασχίζουν τη διασταύρωση…

  8. Στα περισσότερα στενά δεν έχεις ορατότητα!!Σήματα υπήρχαν και υπάρχουν άλλο καπέλο αν δεν τηρούμε τους κανονες!!Δεν χρειάζεται να προσπαθούμε να βρούμε εμείς την λύση αν όλοι μαζί δεν προσεχετε. Οι λουτρακιωτες ειδικά που ξέρουν τους δρόμους!τώρα αν οι "ξενοι"δεν προσέχουν που δεν γνωρίζουν και το δρόμο ο θεός να βάλει το χέρι του

  9. @Τριτσιμπίδας

    Θα κυνηγάς δηλαδή τον κάθε μαλάκα που ό,τι και να κάνεις θα κάνει τη μαλακία;;;;; Πάμε καλά;;;
    Υπάρχει νόμος και κοινή λογική. Δεν ξέραμε να τους κυνηγάμε όλους από πίσω.

    Ε ναι, προφανώς είσαι κουτός και τυφλός.
    Είπα, λοβοτομή. Δεν τηρείς το νόμο; Αφαίρεση διπλώματος και φυλακή.

    Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι που τηρούν το νόμο και προσέχουν είναι ηλίθιοι;;;;;

    Άσε μας κουκλίτσα μου με τα γίδια που έχουμε γεμίσει!

  10. Προφανώς ξέρεις από γίδια από το χωριο σου Κουραστικέ (όνομα και πράμα).
    Στο δια ταύτα δεν λες-προτεινεις τίποτα. Τι πρέπει να γίνει κατά τη γνώμη σου για να σταματήσει αυτο το κακο εδώ πέρα;
    Πρότεινε κάτι ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΌ και εφαρμοσιμο μπας και σωθει κανένας δύστυχος οδηγός ή κανενα παιδάκι και άσε τις εξυπνάδες "κουκλιτσα" μου.
    Γιατί το "υπάρχει νόμος και κοινή λογική" οπως βλέπεις δεν αποτρέπει τα ατυχήματα!

    Αυτά και τέλος από εμένα γιατι κουρασαμε τους αναγνώστες. Όσοι παρακολούθησαν την κουβεντα έχουν βγαλει τα συμπεράσματα τους.

    Και να με ξαναπροσβαλεις δε θα απαντήσω. Σε βαριέμαι αφόρητα (όπως πιθανον και πολλοί άλλοι στον κοινωνικό σου περίγυρο).

  11. @Τριτσιμπίδας

    Ακολουθούν ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ προτάσεις (spoiler alert):

    Α) Άμεση τοποθέτηση ηλεκτρονικού σηματοδότη με μορφή δράκου , διαστάσεων μέτρα 7,5 x 1,5 ώστε να είναι ορατός τόσο από την Βενιζέλου όσο και από τον Γερμανικό. Επιπρόσθετη εγκατάσταση ηχητικών μέσων στον δράκο. Τοποθέτηση 25" ηχείου στο στόμα του απ' όπου η αέρινη φωνή της Αφροδίτη Σημίτη θα μας προτρέπει να ελαττώσουμε ταχύτητα. Ενίοτε μπορεί να μας λέει και το πρόγραμμα του Mega.

    Β) Θεωρώ πως το Α είναι αρκετό.

    – Πριν απαντήσεις, άλλαξα το όνομα του προφίλ για να μπορείς να με βρεις πιο εύκολα δια ζώσης, αν σε βοηθάει σε τίποτα αυτό βέβαια. Και στο Κουραστικός ακούω, δε με χαλάει.

    – Όχι απλά προφανώς, προφανέστατα ξέρω από γίδια. Σχεδόν σαράντα χρόνια Λουτράκι γαρ.

    – Στο δια ταύτα προτείνω να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι νοοτροπία – και κατ' επέκταση – οδηγική συμπεριφορά, αντί – κατ' ουσία – να συνεχίσουμε να ρίχνουμε άμεσα/έμμεσα το μπαλάκι σε κάποιον άλλο. Ο νόμος έχει κάνει ό,τι μπορεί, ας κάνουμε και εμείς. Αλλά μάλλον δεν το σκέφτεσαι αυτό (το παράδειγμα του "who wants change και who wants to change").

    – Αδιαφορώ για τα όποια συμπεράσματα του καθενός ή για το αν κουράστηκε κάποιος. Σε δημόσιο blog;;;. Έλεος δηλαδή, τίνΝΝγκα στη λογική είσαι άνθρωπε! 😛

    – Το αν με βαριέσαι ή όχι είναι δικό σου θέμα. Αντίστοιχα και του περίγυρού μου. Καλύτερα μη σου πω που γράφω τις χωρίς-επιχείρημα-απόψεις διότι στο internet τείνετε να είστε εύθικτοι μανάρια μου. Για τις ζωές σας όμως, κουβέντα. ^_^ 🙂 Ωστόσο, έχω να σου εξομολογηθώ πως με έκανες σκατά που δεν θα ασχοληθείς πάλι.. έλα ρεεεε, σε παρακαλώ… :'(
    ..

    Μωρέ. –

  12. Ρε παιδες τόσα σχόλια και ο Τριτσιμπιδας και ο Kourastic και ο Δημήτρης ο τελευταίος σχολιαστής, λέτε τα ίδια πράγματα τα ίδια στραβά τις ίδιες ιδέες η λύσεις αλλά με δικά σας "λογια"για αυτό δεν συνενοουσαστε!!Καλησπέρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog