Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος ευλόγησε την Διώρυγα Κορίνθου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Το παρών  έδωσε ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος,  στην εκδήλωση της ΑΕΔΙΚ για τα 125 χρόνια λειτουργίας της

Το έργο αυτό συνέδεσε πολλούς ανθρώπους και πολλές παραδόσεις και συνέβαλε στην καλύτερη ποιότητα ζωής. Η Διώρυγα αποτελεί παράγοντα προόδου και αν βελτιωθεί θα δούμε ακόμα καλύτερες μέρες.
Ο Απόστολος Παύλος δεν πέρασε από τον Ισθμό γιατί είναι ένα σύγχρονο έργο αλλά το έβλεπε πάντοτε το έργο αυτό με στοργή και με αγωνίες.Θεμελιώθηκε από προκατόχους μου Αρχιερείς  Εγκαινιάσθηκε από τον Μητροπολίτη,Αρχιεπίσκοπο τότε Κορινθίας Σωκράτη Κολλιάτσο, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος και ευχήθηκε αυτή η Διώρυγα να ανοίξει καρδιές, τόπους, εκδοχές εκμετάλλευσης και να μας κάνει όλους ευτυχείς. Αγαπούμε και στηρίζουμε τη Διώρυγα είπε καταλήγοντας.

Διαβάστε περισσότερα

‘Εδωσαν όλοι το παρών στην γιορτή της ΑΕΔΙΚ για τα 125 χρόνια λειτουργίας της (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλές οι ευλογίες του Δεσποτα αλλά με ευλογίες δεν βαφεις τη γέφυρα τις γραμμές στο δρόμο και τα σκουπίδια και τα χορταρια. Τα έχουμε πει πολλές φορές οποίος έχει αρμοδιότητα στον Ισθμό έχει "αργήσει"και ένα τόσο περασμα έχει εγκαταλειθει. Καλημέρα σας

  2. Αδερφε navalcomand εκεί στον Ισθμό μόνο καμιά ομάδα εθελοντές μπορεί να κάνουν κάτι!!Αν περιμένεις από αυτούς που είναι στην αρμοδιότητα τους να κάνουν κάτι θα πάμε εμείς στον Ύψιστο και ακόμα τίποτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog