Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πακιστανός βίασε 14χρονο ανήλικο στο Σοφικό

- Advertisement -

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής Σοφικού Κορινθίας, ένας άντρας άνω των 20 ετών, Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος εργαζόταν στο Σοφικό το τελευταίο χρονικό διάστημα σε επιχείρηση που απασχολεί αλλοδαπούς καθόλη τη διάρκεια του έτους,…
φέρεται να βίασε τα ξημερώματα της Παρασκευής, έναν 14χρονο Αλβανικής καταγωγής ο οποίος μόλις είχε βρεθεί στο Σοφικό προκειμένου να ξεκινήσει και αυτός να εργάζεται στην ίδια επιχείρηση.


Το ρεπορτάζ, περισσότερα στοιχεία του οποίου δεν μπορούν να γίνουν γνωστά καθώς εμπλέκεται ανήλικο αγόρι, επιβεβαιώθηκε από τις αστυνομικές αρχές, όταν ο 14χρονος μετά το περιστατικό κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία. 


Ο Πακιστανός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου. Η είδηση μπορεί να μην έγινε γνωστή στα ΜΜΕ ωστόσο οι κάτοικοι της περιοχής Σοφικό, συγκλονισμένοι από το γεγονός, δεν σταμάτησαν να το συζητούν.


 Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για το κατά πόσο νόμιμα εργάζονται εκεί τουλάχιστον 6 με 7 Πακιστανοί τους οποίους απασχολεί ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, σε τι συνθήκες ζουν και φυσικά εάν ο κατηγορούμενος για βιασμό, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές. 


Οι κάτοικοι πάντως δηλώνουν αναστατωμένοι, ενώ έχουν χάσει τον ύπνο τους, καθώς μετά το συγκεκριμένο γεγονός δηλώνουν ότι φοβούνται να αφήσουν τα παιδιά τους να κυκλοφορήσουν στους δρόμους του Σοφικού.


http://hlektra.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog