Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άμεση η παρέμβαση του Δήμου στην οδό Μάτση μετά το δημοσίευμα του Loutrakiblog και την καταγγελία αναγνώστη

- Advertisement -

‘Αμεση ήταν η ανταπόκριση και η παρέμβαση του Δήμου, και συγκεκριμένα του Αντιδημάρχου των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κων/νου Παντελέου, μετά το δημοσίευμά μας και την καταγγελία την οποία μας απέστειλε αναγνώστης συμπολίτης μας…

Διαβάστε εδώ

Καταγγελία αναγνώστη για τη σήμανση στην οδό Μάτση
Συνεργείο του Δήμου έκοψε αμέσως τα κλαδιά του δένδρου που έκρυβαν εντελώς το σήμα “STOP” στη συμβολή των οδών Μάτση και Ανδρούτσου.

Παρόλ’ αυτά πρέπει οι οδηγοί να προσέχουμε και να τηρούμε τον ΚΟΚ..

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ.ΟΥΣΤ

  2. Αξία του δίνετε loutrakiblog που του απαντήσατε!!Επιεικώς γραφικός ο1121 μην πω τίποτα άλλο και με κοψετε.Καλημέρα και αυτός είναι ο προορισμός σας να προβάλλει τα κακός κείμενα να τα :ακούσουν"οι αρμόδιοι και να βρουν λύσεις. Κατάλαβες 1121 τι είναι το loutrakiblog

  3. σου λεω με αλλα λογια οτι κανεισ πολητικη σπεκουλα! εδω βρωμαει ολο το λουτρακι και εσυ μου λεσ για το δεντρο και δεν βλεπεισ το δασος!!! τι δεν καταλαβαινεις αγγλιδα????

  4. Μιλάμε για την …. παρέμβαση. Τρομερή!
    Έκοψαν δυο τρία κλαδιά δεντρου. Εύγε!!!
    Αν δεν αλλάξουν στο σημείο οι προτεραιότητες τα ίδια θα συμβαίνουν. Δεν μπορεί ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης να παραχωρεί κυκλοφορία σε ένα δρόμο (Ανδρούτσου) που είναι μονής. Θέλει πολύ μυαλό?

  5. 944 το αγγλίδα για μένα πήγαινε?!!Πρώτον έπρεπε αφού την είπες την"μπιπ"να πεις ουαλλεζα!!δεύτερον Αντε γεια με νούμερα δεν ασχολούμαι

  6. Ωραίος ο Ανδρέας εδώ!!!! Όλα τα λεφτά η απάντησή του με το Ουαλλέζα. Ρε το'χω πει. Κάποιες φορές κάνεις τα νεύρα του άλλου σμπαράλια εδώ, αλλά δίνεις κάτι απαντήσεις στο καπάκι μωρ'αδελφέ μου που ξεσπάει σε γέλια ο άλλος και ηρεμεί.

  7. Όμως, συμπληρώνω, Ουαλλή είναι το σωστό. Αμάν με τα ελληνικά σου ρε Αντρέα. Αμάν! Όσο χιούμορ έχεις σε κάποιες απαντήσεις, τόσο τα κλαδεύεις όλα με τα ελληνικά σου.

  8. Λέω εγώ κάτι τούβλα αλλά εσύ με το Ουαλλη έφτιαξες τοίχο!! ?ουαλλεζα είναι βρε αδερφέ το σωστό όπως λέμε Δανεζα Ουγγαρεζα Σουηδεζα Καλαβρεζα..Έχεις ακούσει να λένε Γαλλη Γερμανη Καναδή??ρε τι αμαρτιες πληρώνω. Καλημέρα αδερφε κομπλέ δεν είναι κανείς

  9. Δεν είναι ρε αδελφέ η ίδια κατάληξη σε όλα. Εσύ θα μας πεις ότι το σωστό είναι Αλβανέζα και όχι Αλβανή? Κι όμως, το σωστό είναι όντως Σουηδή, Καναδή. Για το Ουγγαρέζα φυσικά είσαι σωστός.

  10. Σωστός ο 10.04! Όπως λέμε Γερμανός-Γερμανέζα, Αμερικανός-Αμερικανέζα, Έλληνας-Ελληνέζα και
    μπαρμπαμυτούσης, μπαρμπαμυτέζα. Στην Ουαλλία εμφανώς δεν ξεκόλλησες ακόμη από τις άσχημες ελληνικές συνήθειες μετά από τόσα χρόνια. Και έχεις πλήρη άγνοια και επιμένεις.

  11. Aυτό είναι το δράμα. Ότι δεν ξέρεις καμία άλλη κατάληξη πλιν του -εζα, -ιδα. Και επειδή δεν ξέρεις, αυτομάτως θεωρείς ότι δεν υπάρχει. Άνοιξε και κανα ρημάδι λεξικό. Στο Σομαλός, Σομαλέζα λες εσύ ή Σομαλίδα? Σαν να λέμε, Ολυμπιακός, Ολυμπιακέζα. Ή μήπως Ολυμπιακίδα?

  12. Είχα γράψει κάτι και στα εξηγούσα καλά αλλά από τα νεύρα μου δεν το εστειλα η μπορεί και να κόπηκε?!Εγώ το κοίταξα το ρημάδι το λεξικό πρώτου μου το γράψεις εσύ κομπλεξικε!!πολλες καταλήξεις είναι διπλές όπως Καναδεζα -Καναδή διαλέγεις και παιρνεις.Γιατί μου την σπας. Τόσο κόμπλεξ ρε κακομοίρη. Και λάθος να ήμουν και να μη το ήξερα εσύ που ζοριζεσε?Λοιπόν για να το κλείσουμε γιατί μου τα έπρηξες,εδώ φίλε είμαστε απλοί και λαϊκοί άνθρωποι. Άμα εσύ θέλεις ολοι οι σχολιαστές να είναι επιπέδου πανεπιστήμιου Κολούμπια και Οξφόρδης να μας πεις να βάλουμε τα γέλια. Λοιπόν σε παρακαλώ πολύ μην μου ξανααπαντησεις εσύ σε σχόλιο μου. Απαντήσει δεν θα πάρεις. Η ορθογραφία μου σε μάρανε κακομοίρη και σε λέω κακομοίρη γιατί αυτό που κάνεις είναι κακομοιριά. Σορρυ από το μπλοκ και άλλους σχολιαστές αλλά ο άνθρωπος είναι κόμπλεξ- άρα !!

  13. Το κομπλεξικός στο επιστρέφω. Φιλαράκι, με λες κακομοίρη επειδή παρατήρησα κάτι? Θέλω να μου πεις που εγώ σε χαρακτήρισα (βρες τη λέξη) για το λάθος σου. Είμαι κακομοίρης επειδή σε διόρθωσα? Αλλά με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. Έχεις έναν εδώ που λες uncle όλη την ώρα. Τα ίδια ελληνικά έχετε. Καμία απορία λοιπόν. Όμοιος στον όμοιο.

  14. Ρε φίλε 10.04 μήπως το σωστό δεν είναι ούτε ουαλλέζα, ούτε ουαλλίδα αλλά κάτι ενδιάμεσο? Ουαλλίζα? Για κοίταξε το μαγειρικό λεξικό σου!

  15. Λοιπόν στους Μπαμπινιωτηδες του μπλοκ να κάνω μια ερώτηση. Μια γυναίκα που είναι από την Καλαμβρια πως την λένε??

  16. Άσε, απαντώ εγώ και για τους άλλους. Την γυναίκα που είναι από την Καλαμβρία την λένε Καλαμβρίδα ρε Ουάλλι. Τώρα που το έμαθες, κάτσε και μαγείρεψε μία λαχανίδα νερόβραστη.

  17. Οι κατοικούσες στα νησιά Φερόε, για πες μας πως λέγονται ρε απόδημε Μπαμπινώτη που κοίταξες και το ρημάδι το λεξικό. Φερόεσσες, Φερίδες ή Φερέζες?

  18. Μακάρι ρε αλάνια το μόνο σας προβλημα να είναι τα "ελληνικά "μου και όλα σας τα προβλήματα να τα έχετε λυμένα.Καλησπέρα σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog