Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

”Αστραψε και βρόντηξε” ο Τάσος Σακελλαρίου (BINTEO)

- Advertisement -

Πρώτη φορά είδαμε τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού ..να θυμώνει τόσο πολύ με τους συμβούλους της αντιπολίτευσης…

Αντιπαραθέσεις και διαφωνίες πάντα υπήρχαν, αλλά ο κ. Σακελλαρίου πάντα κρατούσε ήπιους τόνους. Ομως προχθές ,στο δημοτικό συμβούλιο, φαινόταν ότι δεν πίστευε όσα άκουσε από τον Κώστα Λογοθέτη..

Ο κ. Λογοθέτης κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι έκανε παράνομους αγώνες, αναφερόμενος στους αγώνες του Τριάθλου και την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και την Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου..διαβάζοντας όλη την αλληλογραφία και μιλώντας επί 40 (!!!!) λεπτά !!, προκαλώντας για μια ακόμα φορά την δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση των υπολοίπων για την κατάχρηση του χρόνου..

Το Τρίαθλο διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και  επειδή υπάρχει κόντρα ανάμεσα στις δύο Ομοσπονδίες-πράγμα που δεν τον ενδιαφέρει, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Σακελλαρίου-παρενέβη ο Εισαγγελέας Κορίνθου, ο οποίος επέτρεψε να διεξαχθούν οι αγώνες, οπότε ήταν καθ΄όλα νόμιμοι.

Για μια ακόμη φορά έγινε αναφορά στο όνομα του κ. Καραβούλη και την εταιρεία του από τον Κώστα Λογοθέτη και τον Πέτρου Θοδωρή, λέγοντας ότι του δόθηκαν χρήματα για την διοργάνωση.Δηλαδή ο Δήμος ανέθεσε τη διοργάνωση στην εταιρεία του κ. Καραβούλη και εκείνος με τη σειρά του πλήρωσε ό,τι χρειαζόταν.Εξηγώντας όμως πως και που διατέθηκαν τα ποσά..

Ο κ. Σακελλαρίου έγινε έξαλλος πραγματικά, και απάντησε πως η διαδικασία πίστωσης ανάθεσης ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο, ζητήθηκαν προσφορές από το Δήμο, κατατέθηκαν οι προσφορές και η συμφέρουσα έγινε αποδεκτή.
Ετσι γίνεται πάντα, έτσι γίνεται με τα Θώδεια (ο κ. Καραβούλης είχε αναλαβει τη διοργάνωση καθώς και άλλες διοργανώσεις)…αλλά εκεί είναι ο Ποσειδώνας και δεν μιλάμε, είπε χαρακτηριστικά στον κ. Λογοθέτη.

Με τον ίδιο τρόπο γίνονται και οι αγώνες του Αθλος και Ενέργεια και διάφοροι άλλοι. Τι άλλαξε τώρα;;;
Να μην ξανακάνουμε τίποτε λοιπόν, είπε ο Αντιδήμαρχος

Εχει ενδιαφέρον να δείτε το βίντεο που ακολουθεί και να παρατηρήσετε πρόσωπα και αντιδράσεις….

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή για να καταλάβουμε αν ο Καραβούλης σταματήσει να συνεργάζεται με το Δήμο θα τελειώσουν και οι αθλητικές διοργανώσεις στο Λουτράκι? Τόσο άχρηστοι είναι οι υπόλοιποι?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog