Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Γάτα” ο Μπάμπης Γεωργίου (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Παλιός αυτοδιοικητικός και πολύ έμπειρος ο δημοτικός σύμβουλος της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης, κ. Μπάμπης Γεωργίου, κατά την ψηφοφορία για το θέμα της Τουριστικής στο γ’ σκέλος,…
και ενώ η κ. Πρωτοπαππά με τον κ. Πέτρου Παναγιώτη δήλωσαν αποχή, δηλαδή αρνητική ψήφο στα δύο προηγούμενα σκέλη

και ενώ η ψηφοφορία ήταν οριακή, ο κ. Γεωργίου είπε ” με την ψήφο του Προέδρου το θέμα περνάει”…
Έκδηλη η αμηχανία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που μιλώντας χαμηλόφωνα και χωρίς να τον κοιτάζει είπε “ο Πρόεδρος απέχει..”

Δείτε το θέμα για το οποίο απείχαν οι κ. Πρωτοπαππά και Πέτρου Παναγιώτης

4.Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου και καθορισμός των θέσεων που αυτός θα τηρήσει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ “ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.” την 10η Σεπτεμβρίου 2018, στα παρακάτω θέματα:

α) Έγκριση της αντικατάστασης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας (απείχαν δηλαδή δεν ψήφισαν υπέρ του Ευάγγελου Βλάσση που αντικατέστησε τον Παύλο Παύλου)

β) Υποβολή και έγκριση των Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων και της Εκθέσεως Διαχειρίσεως για την εταιρική χρήση 1/1/2017 – 31/12/2017 (απείχαν)

γ) Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από ευθύνες διαχειρίσεως για την εταιρική χρήση 1/1/2017 – 31/12/2017 (απείχαν)

δ) Ορισμός ελεγκτικής εταιρείας για την εταιρική χρήση 1/1/2018 – 31/12/2018(αυτό το ψήφισαν αφού ο κ. Πέτρου προηγουμένως ρώτησε την κ. Πρωτοπαππά)




- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog