Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Ο θρύλος της κολύμβησης Αλεξάντερ Ποπόφ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Ρωσσικής καταγωγής, πρωταθλητής της κολύμβησης Αλεξάντερ Ποπόφ…

Ο θρύλος του αθλήματος υλοποιεί το camp του,στο οποίο συμμετέχουν 20 παιδάκια από τη Ρωσία, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού-προπονητικού κέντρου Sportcamp στο Λουτράκι.

Τον κ. Ποπόφ συνοδεύει στην Ελλάδα ο συνεργάτης του προπονητής Αντρέι Σερντίνοφ, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πέντε καλύτερους προπονητές της Ρωσίας.

Ξεναγήθηκε στο δημοτικό κολυμβητήριο του Δήμου μας από τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Γκιώνη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Αναστάσιο Σακελλαρίου.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν από το δημοτικό κολυμβητήριο ήταν άριστες.
Χαρακτηριστικά ο κ. Ποπόφ είπε για το Λουτράκι “ζείτε στον Παράδεισο” και υποσχέθηκε πως θα ξαναέρθει αφού έμεινε πολύ ευχαριστημένος!!

Διαβάστε περισσότερα
Ο Θρύλος της κολύμβησης Alexander Popov, βρίσκεται στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

ο Αντρέι Σερντίνοφ

Αναστάσιος Σακελλαρίου-Αλεξάντερ Ποπόφ-Γιώργος Γκιώνης

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. International σχέσεις ο Δήμος μας!!Για το θρύλος έχω πρόβλημα γιατί θρύλος είναι μόνο ο Ολυμπιακός!!Καλησπέρα και μην φατε πολλή γουρουνοπουλα και ανάψτε και κάνα κερακι στην Παναγία μας!!

  2. International σχέσεις ο Δήμος μας!!Για το θρύλος έχω πρόβλημα γιατί θρύλος είναι μόνο ο Ολυμπιακός!!Καλησπέρα και μην φατε πολλή γουρουνοπουλα και ανάψτε και κάνα κερακι στην Παναγία μας!!

  3. Ωραιότατο κολυμβητήριο ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ στις κερκίδες(για τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού και την βροχή του χειμώνα) και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΟΔΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ! Μπαίνεις μέσα στα χωράφια και στους χωματόδρομους αν θέλεις να το βρεις…
    Μόνο στο Λουτράκι αυτά…
    Ας ελπίσουμε να διορθωθούν γρήγορα τα ανωτέρω.

  4. ΥΓ σωστά τα λέει και ο φίλος ο λελεκουα!υπομονή λέω εγώ αδερφε όλα θα γίνουν τον αν έπρεπε να είχαν γίνει είναι το "θέμα"

  5. Όχι, δεν είναι αυτό το θέμα, διότι η ύπαρξη κολυμβητηρίου από μόνου του δεν λέει τίποτα. Χρειάζεται και άτομα να κολυμπήσουν. Με καφέδες αραχτοί στο saxo, οι πατσάδες δεν εξαφανίζονται και οι μαρινάκικες μπάκες δεν πέφτουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog