Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Υποψήφια Δήμαρχος η Μαρία Πρωτοπαππά;

- Advertisement -

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Πρωτοπαππά, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, διαχώρισε τη θέση της από τη δημοτική αρχή, απέχοντας στην ψηφοφορία στο 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στην ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ…
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του loutrakiblog.gr
Η κ. Πρωτοπαππά ήδη έχει κάνει τις επαφές της και δεν κρύβει την επιθυμία της για το δημαρχιακό θώκο.Η Μαρία Πρωτοπαππά ξεκίνησε την ενασχόλησή της στην αυτοδιοίκηση στο πλευρό του Παύλου Παύλου.Σε προηγούμενες εκλογές (2010) είχε επιχειρήσει και πάλι να είναι υποψήφια δήμαρχος, όμως αυτό τελικά δεν επετεύχθη.Τελικά συμφώνησε με τον (τότε υποψήφιο δήμαρχο) Δημήτρη Γέρου και όταν εκείνος αποσύρθηκε λόγω υγείας από την προεκλογική μάχη, συμφώνησε με το νυν Δήμαρχο κ. Γκιώνη.

Στο πλευρό της, όπως όλα δείχνουν, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Πέτρου Παναγιώτης.Φημολογείται ότι θα τη στηρίξουν δυο νυν δημοτικοί σύμβουλοι.Εχει επαφές και με άτομα του Κώστα Λογοθέτη Φημολογείται  ότι πρώην αντιδήμαρχος  θα είναι υποψήφιος σύμβουλος . Επίσης έχει επαφές με συμβούλους από την παράταξη Παύλου.
Τη στήριξη στο πρόσωπό της ζήτησε και από πρώην πρόεδρο φορέα του Λουτρακίου
Επαφές έχει και με Λουτρακιώτισσες που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά.

Μένει να δηλώσει επίσημα την υποψηφιότητά της. Αν όμως γίνει αυτό τι έπεται;; Θα παραιτηθεί ή θα παραμείνει στη θέση της απέχοντας από τις ψηφοφορίες;
Eίναι ηθικό να παίρνει τις αντιμισθίες αφού πλέον θα είναι πολιτική αντίπαλος του Γιώργου Γκιώνη;;
Σε περίπτωση δε, που παραιτηθεί η κ. Πρωτοπαππά θα πρέπει να γυρίσει στη θέση της, στο Δημόσιο σχολείο των Αγίων Θεοδώρων, κάτι που δεν θα ευνοεί τον προεκλογικό αγώνα της, αφού οι υποχρεώσεις της εκεί ως Δ/ντριας του Γυμνασίου είναι πολλές.
 Σε περίπτωση που δεν παραιτηθεί, ποια θα είναι η κίνηση Γκιώνη;; (αυτό αφορά και στην περίπτωση Πέτρου Παναγιώτη)

Ίδωμεν..

- Advertisement -

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όπου φυσάει ο άνεμος.Δεν θα έχει να θυμάται τίποτα από το έργο της ο κόσμος.Μόνο κούφια και ξύλινα λόγια και ευχολόγια.Αμ κι ο Πέτρου σκυλάκι με λουράκι.

  2. ΟΤΑΝ8.8 ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ,Η ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΕΣΙΑ ΤΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

  3. Δηλαδή το 2010 θα κατέβαινε για δημαρχος.Μετα αντιλήφθηκε ότι και ο Γερου καλός είναι.Και πιο μετά διέκρινε στο Γκιωνη αυτο που τελικά έψαχνε.Παση θυσία δημοτικός σύμβουλος και τα άλλα σε δεύτερη μοίρα.Αντε και καλη τύχη μάγκες.

  4. Να την ψηφίσουμε δεν λέω.
    Όμως να μας πει τόσα χρόνια που είναι σε καρέκλα τι έκανε για το Λουτράκι.
    Όχι τι θα κάνει τι έκανε!
    Διαφορετικά δεν θα έχει καμία τύχη πιστεύω

  5. Μαρία πάρε και τον Μπισμίκη μαζί, που μόλις του πήρε την καρέκλα ο Γκιώνης έγινε επαναστάτης!
    Χαχαχαχαχα ρε για πόσο βλάκες μας έχετε τελικά, ημαρτον.

    Εγώ ξεκαθαρίζω ψηφίζω Κώστας Παντελέου επειδή είναι φικος μου και προσπαθεί.
    Αλλά έλεος ρε παιδιά μέ εσάς τους παλιούς πάρτε καμιά σύνταξη η καρέκλα έγινε σκοπός της ζωής σας

  6. Μαρια αφού διαφωνείς με τον Γκιώνη γιατί δεν πατάτας την καρεκλα;
    Χειρότερη απο τον Καμμένο και τον Μαρίνη έγινες που και στο κρεβάτι αγκαλιά με την καρέκλα πάνε

  7. Καλά Μαρια μεχρι τις εκλογές θα έχεις αλλάξει 20 φορές άποψη όπως έκανες το 2010
    Κάτσε να φτάσει εκείνη η στιγμή.
    Πάντως από τα σχόλια μάλλον δεν πείθεις
    για το αγνό των προθέσεων σου, ενω Γεωργίου και Πέτρου δεν είναι και ότι καλύτερο πολιτικά?
    Φρεσκαδούρα δεν έχεις μαθαίνουμε στην πολιτική πιάτσα….

  8. Εγώ νομιζω πως μας δουλεύουν.
    Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω
    πως γίνεται να είναι 8 χρόνια μαζί με τον Γκιώνη, και λίγο πριν τις εκλογές να φεύγουν και να κάνουν δήθεν καινούργιο συνδυασμό . Πιο πολύ μου μοιάζει με παράταξη δορυφόρο του νυν δημάρχου που μετά τις εκλογές θα ενωθούν, όπως είχε γίνει το 2006 με τον δήθεν διαφορετικό Δημήτρη Πρωτονετάριο Και αυτό φυσικά επειδή ο νέος νόμος της απλής αναλογικής επιβάλλει συνεργασίες.
    Μόνο έτσι δενουν τα γεγονότα.
    Εγώ απλή πολιτική άποψη εκφράζω με βάση τα δεδομένα.

    Εκτός αυτού πολύ σωστά προηγούμενος σχολιαστής εγραψε πως είναι παράξενο που η κυρία αντιδήμαρχος δεν εγκαταλείπει την καρέκλα

  9. Αν θελετε ενα καπως καλο μελλον
    Για το τοπο μας επρεπε αυτοι που
    Διοικουν Γκιωνης Πρωτοπαππα Περρας
    Και οι υπολοιποι να ειχαν φυγει οχι
    Τωρα αλλα χθες

  10. Όλα τα λεφτά το σχόλιο του" ουγκαγκα ντουμ γκα γκα ".δικό μου σχόλιο όχι αλλαγές στην δημαρχεια!!Μια χαρά είναι η τωρινή δημαρχεια "χρόνο χάνεις "με τις αλλαγές που θα μπορεί να γίνονται εργα εργασίες κλπ τα έχω ξαναπεί μην κουράζω

  11. Προσωπικά πιστεύω ότι η Μαρία είναι εξαιρετικά ταιριαστή υποψήφια για το Λουτράκι.
    Είμαστε μια πόλη χωρίς χαρακτήρα ,είμαστε μια πόλη χωρίς καθόλου αισθητική και γούστο, είμαστε μια πόλη χωρίς μνήμη ,είμαστε μια πόλη που αναδεικνύουμε σε σοβαρές θέσεις τους πλέον ανίκανους μόνο και μόνο επειδή έχουν μεγάλο σόι.
    Άρα η Μαρία είναι ταμαμ.

  12. 5:15 μ.μ. Και για να μην χάνεται χρόνος, καλύτερα να μένουν οι ίδιοι αιωνίως στον θρόνο λες και είναι βασιλείς, λες και είναι κληροδότημά τους το πόστο. Από τον πρίγκιπα Κάρολο αντλείς εσύ ιδέες? Κάτσε στην Ουαλλία σου και άσε μας να ψηφίσουμε όπως θέλουμε χωρίς να επεμβαίνεις στα εσωτερικά μας.

  13. κυριοι της κριτικης καφενειου και της πιατσας αφου κανεις δεν σας ειναι αρεστος να διοικει γιατι ολοι εσεις δεν κανετε ενα συνδιασμο να μας σωσετε….παρα μονο να κριτικαρετε με την ανωνυμια σας ξερετε ….αντε λοιπον να σας δουμε και να σας ψηφισουμε ….

  14. Να αγιάσει το στόμα σου αδερφέ 1003. Έξω από το χορό που λέει και η παροιμία είναι όλοι χορευταραδες. Και ανώνυμα πάντα που να βάλουν το όνομα τους κάνει τζιζζζζ που λέει και ένας φίλος μας.Να έχετε το θάρρος να λέτε τη γνώμη σας με το ονοματεπωνυμο πατριωτακια και αφήστε τις ουαλλιες τις Γαλλιες και μ @@@@ες .Καλημέρα σας

  15. Όλοι αυτοί που διοικούσαν το δήμο τα τελευταία 20 χρόνια είναι συνυπεύθυνοι για την κατάντια του δήμου.πολλα εκατομμύρια (περασαν)Από το δήμο.τι απέγιναν?????

  16. 10:03 μ.μ. Γιατί έχουμε μπέσα και φιλότιμο. Είμαστε άσχετοι για να διοικήσουμε δήμο, γιαυτό δεν κάνουμε συνδιασμό να συμμετάσχουμε στις εκλογές. Και αυτό είναι το τραγικό: άσχετα άτομα να κατεβαίνουν στις εκλογές υποψήφιοι ώστε μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει να έχουν το σταθερό (και παχυλό) τους εισόδημα. Κατάλαβες τώρα?

  17. Ξενο δήμαρχο θέλουμε να σταματήσουν τα ρουσφέτια σε γνωστούς και φίλους. Όλα τα πόστα στο δήμο τα έχουν πιάσει τα αδελφοξαδερφια.τσιφλικι έχουν καταντήσει το δήμο τα σογια

  18. Προς τους κυρίους που με την μέθοδο τηςδήθεν "πρόκλσης" προς εμάς να γράφουμε επώνυμα και να κατέβουμε εμείς στις εκλογές γιατί η κριτική μας είναι κριτική καφενείου έχω να πώ:
    Η κριτική έχει την ίδια ακριβώς σοβαρότητα με το πρόσωπο που αφορά. Η Μαρία ως αντιδήμαρχος οικονομικών έχει κάνει ΠΑΤΑΓΟ με την ασχετοσύνη της. Επι δικής της θητείας τα χρήματα "πετιούνται" χωρίς ΠΟΤΕ να αρθρώσει λέξη.
    Να σας θυμίσω τα λεφτά για την επισκευή μπροστά παό το Αχίλλειο;;;
    Να σας θυμίσω ότι ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ να μισθώσουμε σκουπιδιάρικα πετόντας τριπλάσια χρήματα από την αγορά τους. Όλοι έχουμε διάφορες ελλείψεις να θυμηθούμε .
    Άρα η κριτική δικαίως είναι σκληρή και πολλές φορές χλευαστική . Η Μαρία καταλαβαίνει ότι θερίζει ακριβώς ότι έσπειρε.
    Για την ανωνυμία όλων μας έχω να πώ ότι όσο ανώνυμη είναι η ψήφος που αναζητά τόσο ανώνυμη είναι και η κριτικά στα blogs. Όταν θα κάνει τον κόπο ΕΠΩΝΥΜΑ να ανακοινώσει τις προθέσεις της τότε πεώνυμα θα την στολίσουμε .
    Προς στιγμή κάνει την Πάπια!!!!

  19. Λέκκας Ουαλία αυτοί που υποστηρίζεις εσύ μόνο για χορό κάνουν και για τίποτα άλλο.
    Για αυτό το Λουτράκι έχει μείνει τόσο πίσω σε σχέση με άλλες πόλεις όπως λ.χ το Ναύπλιο η Καλαμάτα ή η Κόρινθος κτλ

  20. Να αγιάσει το στόμα σου αγαπητέ συμπολίτα 12.56. Να υπενθυμίσω κι εγώ την ακριβή ενοικίαση παλιών αρμάτων αποκρεών από την Πάτρα, ενώ διετίθεντο δωρεάν!!! Κι αν κατηγορηθώ για συκοφαντία, λέω πως αυτό το ανέφερε ο κύριος Θοδωρής Πέτρου σε δημοτικό συμβούλιο. Δεν είναι ότι είμαι ντετέκτιβ και το ανακάλυψα μόνος μου.

  21. Για το "υποστηρίζεις"θα διαφωνήσω αδερφε. Στο άλλο που λες συμφωνώ.Και εγώ άμα με παρακολουθείς προσεκτικα στα σχόλια μου πρώτα βάζω το Λουτράκι ΜΑΣ και μετά τα "πρόσωπα".Άμα έχεις καταλάβει κάτι άλλο για μένα θα σου πω έχεις λάθος. Καλησπέρα από την Κατακοκκινη Ουαλία!!

  22. κυριε-α 12.34….ναι εισαι ασχετος…μονος -η το λετε….σας γνωριζω οτι μηνας μπαινει μηνας βγαινει η αντιδημαρχος Πρωτοπαππα δεν πληρωνεται απο τον δημο…αρα ουτε με τα λεφτα των δημοτων…καταλαβες τωρα?????

  23. Αυτοι που κατεστρεψαν το τοπο μας
    Πρωην και νυν αντι να ειναι μεσα
    Ξερετε τι εννοω κυκλοφορουν και ενοχλουν
    Ανθρωπους τιμιους εργατικους ΞΕΥΤΙΛΑ

  24. 11:59 μ.μ. Πληρώνεται από το δημόσιο ναι ή όχι? Τι θες να πεις δηλαδή, ότι πληρώνεται από ιδιώτες? Αν πληρώνεται από το δημόσιο, τότε πληρώνεται ΚΑΙ από τα λεφτά των δημοτών, όλων εμάς.

  25. Επειδή το παραμύθι με τον αν πληρώνονται οι αντιδήμαρχοι έχει γίνει μεγάλη καραμέλα έχω να πώ τα εξής:
    Το ότι δεν εισπράττουν μισθό δεν τους καθιστά "καθαρούς" η αποδοτικούς για τον Δήμο.Όταν κάποιος ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ το αξίωμα του αντιδημάρχου σημαίνει οτι αποδέχεται να βάλει ως κύρια προτεραιότητα στην επαγγελματική του ζωή τα θέματα του Δήμου και των δημοτών και γι' αυτό η πολιτεία προβλέπει μισθό.
    Οι δικοί μας ΔΥΟ (Πέρρας- Μαρία) φροντίζουν την ανικανότητά τους στα ζητήματα του Δήμου μας να την καλύπτουν με το δήθεν άλλοθι "δεν παίρνω μισθό". Πρόκειται για ολοφάνερη υποκρισία .
    Το κανονικό θα ήταν να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ από το μισθό του security ο Πάρρας και της καθηγήτριας η Μαρία και να αφιερώνουν κάθε ημέρα στο Δήμο ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    Προκαταβολικό άλλοθι αναζητούν οι άσχετοι!!!!

  26. Δεν χρειαζεται να την βριζετε και να την ειρωνευεστε ρε παιδια. Αφου το τραβαει ο οργανισμος της, ας βαλει υποψηφιοτητα να φαει τα μουτρα της. Τοτε ισως καταλαβει το λαθος της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog