Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: “Τζάμι” τα έκαναν τα συνεργεία του Δήμου (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Tόνους σκουπίδια άφησε πίσω του το πανηγύρι. Από νωρίς το πρωί σήμερα, τα συνεργεία του Δήμου, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, ρίχτηκαν “στη μάχη” της συγκομιδής των σκουπιδιών και του καθαρισμού των οδών….

φωτο LB

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στους ήρωες εργαζόμενους στην καθαριότητα!
    Όσο για το "πανγύρ", τη βρωμιά του, την αισθητική του, την "ποιότητα" (γέλια πολλά) των προϊόντων που πωλούνται και την ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ διάρκειά του… ας το αφήσουμε καλύτερα…

  2. Ρε 12:49αν δεν σου αρέσει η ποιότητα τραβά ρε ματσωμενε εσυ στο Κολωνάκι για ψώνια ψώνιο.Γαι τους φτωχούς μια χαρά είναι.Και ποια ατέλειωτη διάρκεια του;50 χρονια ετσι ειναι ασχετε.Και ο αέρας πυ αναπνέεις σε ενοχλεί.Αν δεν σου αρέσει το κουβαδακι σου και τραβά σε κάνα γηροκομείο.

  3. αυτοι πληρωνουν για 2-ε μερες και τα μαζευουν τα σκουπιδια. εμεις πληρωνουμε ολο το χρονο και τατα μαζευουν μετα απο τρεις μηνες!!! δεν μας χεζετε με τα μπραβο σας!!!

  4. Ρε παιδες δεν χρειάζεται να μαλώνουμε. Μιλάω για τον φίλο 124 και τον φίλο λελεκουα.και οι 2 δίκιο έχετε στα σχόλια σας. Παλαιότερα το πανηγύρι όσο θυμάμαι εγώ ήταν ποιο "ποιοτικο"μέχρι και Το" γύρο του θανάτου"ποδοσφαιρακια λούνα παρκ. Τώρα όλα ένα ευρώ και όλες οι φυλές του κόσμου. Τέλος πάντων για άλλο ήθελα να σχολιάσω. Στο άρθρο του μπλοκ λέει "τσαμι τα κάνουν "με επικεφαλής τον αντιδημαρχο καθαριότητας. Και στη φώτο με το κινητό δίπλα στο κουβά. Χαχαχα πλάκα κάνω μην αρχίσει κάνεις τα τρελά του. Γειά σου αδερφέ λελεκουα!!

  5. 5:04 μ.μ.12:49 μ.μ. Το ιδιο ποιοτικα πραγματα εχει το πανυγηρι καθε χρονο αμα δεν σας αρεσει να πατε να ψωνισετε βορεια και νοτια προαστια ολο γκρινια οταν γινεται το πανηγυρι φτανει πια

  6. Άμ το είπα θα αρχίσει κάνεις τα τρελά του. Βρε αδερφέ 839 γιατί με εκραξες χωρίς λόγο?Άλλο λέει ο λελεκουα και εγώ συμφωνώ μαζί του για την ποιότητα τα τελευταία χρόνια. Εμένα μου αρέσει το πανηγύρι με παρεξήγησες αλλά δεν πειράζει. Καλημέρα και να αναβεις κάνα κερακι στην Παναγία μας όχι μόνο όταν εορτάζει. Χρειάζονται πολλοί την "βοήθεια" της στα μέρη μας

  7. -Σας τέλειωσαν τα βρακία? ΒΟΥΡ στου Πανγύρ!
    -Τα σουτιέν? ΒΟΥΡ στου Πανγύρ!
    -Θέλετε κινέζικα εργαλεία που θα χαλάσουν σε μια βδομάδα? ΒΟΥΡ στου Πανγύρ!
    -Θέλετε κινέζικα παιχνίδια για τα παιδιά σας? Μπάρμπι χωρίς κεφάλι? Μακουίν που δεν κουνιούνται οι ρόδες? ΒΟΥΡ στου Πανγύρ!
    -Θέλετε κινέζικα είδη προικός, σεντόνια, κουβέρτες ΟΛΑ συνθετικά του κερατά να σας βγουν ΚΑΡΓΑ αλλεργίες? ΒΟΥΡ στου Πανγύρ!
    -Γύφτικες μοκέτες που βρωμάνε? ΒΟΥΡ στου Πανγύρρρρρρ!!!!

    Αφιερωμένο στους φίλους 1:24 & 8:39

    (Σεβαστή η άποψή τους. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog