Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Εκτινάχθηκε” η εμπορικότητα του Αντετοκούνμπο. Πίσω μόνο από τον Κάρι

- Advertisement -

Γνωστή αθλητική εταιρεία, τοποθέτησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μεταξύ των πιο περιζήτητων εμπορικά αθλητών στο παγκόσμιο στερέωμα, τοποθετώντας τον στο top 50, με άνοδο 12 θέσεων σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα και πίσω μόνο από τον Στεφ Κάρι, στους παίκτες του NBA.

Στην 29 θέση των πιο «marketable players» του κόσμου, ανέβηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη λίστα της εταιρείας Sportpro, που ασχολείται με το επιχειρησιακό και εμπορικό κομμάτι του παγκόσμιου αθλητισμού, έχοντας «εκτιναχθεί» φέτος από τη 41η θέση , στην οποία και βρισκόταν την προηγούμενη φορά.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας βρίσκεται μάλιστα πια, πίσω μόνο από τον πρωταθλητή του NBA, Στεφ Κάρι, ο οποίος καταλαμβάνει την πέμπτη θέση, με τους Πολ Πογκμπά (νούμερο 1), Άντονι Τζόσουα (νούμερο 2), Κιλιάν Εμπαμπέ (νούμερο 3) και Αλεξάντερ Ζβέρεφ (νούμερο 4) να συμπληρώνουν το top 5 της σχετικής λίστας.
Το απόσπασμα για τον Αντετοκούνμπο

«Με την μοναδική πραγματικά αξιομνημόνευτη συμφωνία να είναι αυτή τη στιγμή η συνεργασία του με την NIKE, η προοπτική υποστήριξης αφήνει πολλές υποσχέσεις για έναν αθλητή που είναι ήδη δύο φορές All-Star και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ξένων στο ΝΒΑ. Η κυκλοφορία του παπουτσιού που θα φέρει την υπογραφή του αναμένεται το φθινόπωρο του 2019, ενώ αναμένεται μεγάλο κέρδος όταν φτάσει η στιγμή να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο νεαρός παίκτης-φαινόμενο των Bucks έχει ήδη ξεπεράσει την μικρή αγορά της ομάδας του, θεωρείται υποψήφιος για το MVP της επόμενης σεζόν και ο χρόνος τον βρίσκει να μπαίνει σε νέο γήπεδο σε μια εποχή που το brand του ΝΒΑ είναι πιο δυνατό από ποτέ».

Πηγή: www.newsit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog