Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

“Πληρωμένη” απάντηση Καραβούλη σε Λογοθέτη (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Μετά τις επαναλμβανόμενες καταγγελίες Λογοθέτη για τον επιχειρηματία Σπύρο Καραβούλη , το δημοτικό κολυμβητήριο αλλά και τη διοργάνωση του Τριάθλου
ο κ. Καραβούλης απάντησε με Δελτίο Τύπου (κόλαφο-όπως το είχαμε χαρακτηρίσει) σε αυτές τις καταγγελίες.Στη συνέχεια στο επόμενο ΔΣ ο κ. Λογοθέτης αναφέρθηκε και πάλι στο όνομα του επιχειρηματία.

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο κος Λογοθέτης επανήλθε για μια ακόμη φορά στο θέμα, διαβάζοντας το Δελτίο Τύπου του κ. Καραβούλη προσπαθώντας να πείσει, ότι  δεν είπε..,  δεν έθιξε τον επιχειρηματία, ότι δεν δέχεται να τον κρίνει ο κ. Καραβούλης κλπ κλπ (θα ακολουθήσει το βίντεο με την τοποθέτηση του κ. Λογοθέτη)
Θιγόμενος προφανώς ο επιχειρηματίας, έκδηλα φορτισμένος και προσβεβλημένος από τα λεγόμενα και τη συμπεριφορά του Κώστα Λογοθέτη, ζήτησε το λόγο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή του.

Αρχικά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κοφινάς Ηλίας έκανε μια τοποθέτηση για το δημοτικό κολυμβητήριο.
Παράκληση επίσης του Προέδρου ήταν να μην τοποθετηθεί ο κ. Καραβούλης, διότι δεν υπάρχει λόγος όπως είπε να απαντά ένας επιχειρηματίας σε δημοτικό σύμβουλο. Επίσης παρακάλεσε τον κ. Καραβούλη να μην κάνει αναφορά σε κανένα όνομα ή τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων…

Με τη σειρά του ο κ. Καραβούλης αφού του εδόθη ο λόγος, απάντησε στον κ. Κοφινά..

“Αυτό που λέτε κ. Πρόεδρε θα πρέπει να το σέβονται όλοι.Η αναφορά ξεκίνησε από το δημοτικό σύμβουλο στο όνομά μου.Προκλήθηκα και ήρθα, αλλιώς ούτε ανακοινώσεις θα έβγαζα ούτε με την πολιτική σκηνή θέλω να εμπλακώ. Αμα ήθελα να το κάνω, ξέρω πολύ καλά να το κάνω και το έχω κάνει  κάνει πολύ πριν τον κ. Λογοθέτη. Όταν όμως δίνετε στον κ. Λογοθέτη μισή ώρα, όχι εσείς, ο άλλος Πρόεδρος (εννοώντας τον κ. Πέτρου Παναγιώτη) για να με συκοφαντεί στο δημοτικό συμβούλιο, μετά θα δώσετε σε μένα τρία λεπτά για να υπερασπιστώ το όνομά μου και την υπόληψή μου στην πόλη. Και αυτό δεν είναι σωστό, αν θέλετε να είμαστε σωστοί, να είμαστε με όλους…

Και ακολούθησε η “πληρωμένη” απάντηση στον Κώστα Λογοθέτη

Ο κ. Λογοθέτης με έχει στοχοποιήσει,αναφέρεται προσωπικά και προκλητικά σε μένα με εμπάθεια…. . Πρώτη φορά βλέπω δημοτικό σύμβουλο, είναι πρωτοφανές αυτό,να αναφέρεται με τόση εμπάθεια σε επιχειρηματία.Υπάρχουν επιχειρηματίες που χρωστούν εκατομμύρια στο Δήμο και δεν εχει πει τιποτα ο κ. Λογοθέτης…Είπε ότι ακολουθώ αθέμιτες πρακτικές, κλείνω το κολυμβητήριο, πουλάω σαν μαυραγορίτης διαδρομές σε άλλους….

Εξήγησε τη συνεργασία του με όλους τους δημάρχους, και τον κ. Λογοθέτη, μίλησε ακολούθως για το δημοτικό κολυμβητήριο και τη λειτουργία του επί δημαρχίας Λογοθέτη, αναφέροντας πως τα κλειδιά τα είχε ένας εθελοντής   και όχι ο Δήμος, (ο οποίος όπως ομολόγησε ο κ. Λογοθέτης ήταν το κ. Τάκης Ρέππας),αναφέρθηκε στις αθλητικές διοργανώσεις και κατηγόρησε τον κ. Λογοθέτη για συκοφαντία, αφού τα στοιχεία του δεν αποδεικνύουν τις κατηγορίες στο πρόσωπό του.

Τέλος πρότεινε να καταθέσει ότι στοιχεία έχει, αν έχει, στις Υπηρεσίες ή στον Εισαγγελέα.
“Υπάρχουν κατι υπονοούμενα …ότι κάτι κάνουμε… Δε πιστέυω να νομίζετε ότι κάτι…κάνουμε με όλους…όχι, με όλους τους δημάρχους συνεργαζόμαστε γιατί κάτι κάνουμε καλά. Μια φορά ανατέθηκε σε έναν άσχετο ο κολυμβητικός διάπλους και δυσφημίσθηκε η πόλη. Δόξα τω θεώ, δεν έχουμε ανάγκη.Τους βγάζουμε όλους ασπροπρόσωπους και το δήμο και τις ομοσπονδίες και όλους. Φέρνουμε κόσμο, βοηθάμε…Σταματήστε να με εμπλέκετε στο πολιτικό παιχνίδι.Μην αναφέρεστε στο όνομά μου… Να προσπαθούμε να βοηθάμε και να βρίσκουμε και το μπελά μας, δε γίνεται άλλο..
 Να πάρω τις ομάδες μου, τις επιχειρήσεις μου, τους 150 εργαζόμενούς μου και να φύγουμε από το Λουτράκι. Να καταθέσει πρόταση προς ψήφιση ο κ. Λογοθέτης. Αφού δεν του κάνουμε εμείς, να φέρει άλλους ο κ. Λογοθέτης, από αλλού….” είπε μεταξύ πολλών άλλων ο κ. Καραβούλης

 Δείτε στο βίντεο αρχικά την τοποθέτηση Κοφινά και στη συνέχεια τον Σπύρο Καραβούλη

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να φέρει είς πέρας τέτοιες πρωτοβουλίες αυτή τη στιγμή είναι γεγονός.Μακαρι γιατί όχι να υπήρχε και άλλος.Αυτο δεν σημαίνει ντε και καλά ότι το επιτυγχάνει με τρόπο κάτω από το τραπέζι.Το αντίθετο θα έλεγα μιας και παίζει μπάλα μόνος.Τον Λογοθέτη τον πειράζει γιατί απλά έχει μια πολύ καλή και επιτυχημένη συνεργασία μαζί του ο Γκιώνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog