Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Αντώνης Αλαφογιώργος της ΕΡΤ την… πέφτει στον Νίκο Παππά

- Advertisement -

Και καλεί να μπει εισαγγελέας στην ΕΡΤ!….

«Καλώ τον πρόεδρο της ένωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία» έγραψε στο Twitter!.
Αφορμή, η πολιτική εκπομπή που παρουσιάζει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος κάθε Δευτέρα και Τρίτη στην ΕΡΤ1. Η αιτία πάντως, όπως θα δείτε παρακάτω, μάλλον είναι άλλη. 
Ολα ξεκίνησαν από ένα tweet που ανέβασε ο Αντώνης Αλαφογιώργος στον προσωπικό του λογαριασμό«καλα τα λεει ο συντροφος Κοτρωτσος. ποσο κοστιζουν οι μικτες που παρουσιαζει στην ΕΡΤ. ποιος τα παιρνει? ποσα το μηνα? ερχονται ελεγκτες» έγραψε (διατηρήσαμε την ορθογραφία). «Εχεις να πεις κάτι για την εκπομπή, φίλε; Καλή, κακή, μέτρια; Τα άλλα δεν με ακουμπούν και μάλλον όψιμα ασχολείσαι με τα θέματα αυτά. Στις υπηρεσίες… Κι όταν με δεις πρόσωπο με πρόσωπο να μου το πεις. Καθαρά. Υγεία εύχομαι…» απάντησε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος.
Για να επανέλθει ο πρώτος«δυο πολιτικες εκπομπες ρε φιλε την εδβομαδα? εξωτερικες κατα το ημισυ. ποιος σου τις εδωσε? εμεις τι κανουμε. μπικια κολλαμε? χαιρετισματα στο Νικο». Ο Νίκος, όπως καταλάβαμε, είναι ο υπουργός Νίκος Παππάς.
Για να επανέλθει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ στο ζήτημα ενημερώνοντας πως του απέρριψαν δύο προτάσεις«δευτερη προταση εκπομπης μου απορριφθηκε λογω κοστους λεει. εσωτερικη παραγωγη. μηδαμινα πραγματα. εσυ ομως πλουσιοπαροχος. χαιρετισματα στον Νικο. εισαγγελεις μηπως ακουνε?»(σ.σ. πάλι ο Παππάς).
Το tweet που ανέβασε τελευταίο τα λέει όλα για το ποιος είναι ο πραγματικός στόχος του, η αιτία της έκρηξής του.

Ζούμε αξεπέραστες στιγμές!
http://www.e-tetradio.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog