Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Αϊδινιώτης και οι “μεγάλες πόρτες” στην Ιταλία

- Advertisement -
Στο Ασίζι της Ιταλίας βρέθηκε το Σαβατοκύριακο που μας πέρασε, ο προπονητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκου Γιάννης Αϊδινιώτης μετά απο πρόσκληση που δέχθηκε από τον πρόεδρο της EUBC και executive president της AIBA Mr.Franco Farcinelli….


Τον προπονητή συνόδευσε ο στενός του συνεργάτης, ιατρός του PAO BOXING CLUB και Πρόεδρος της ιατρικής επιτροπής της AIBA dr. Ιωώννης Φιλιππάτος.

Στο αεροδρόμιο τους παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας της EUBC Mr. Alexander Egorov ο οποίος έκανε και “χρέη” ξεναγού καθόλη την διάρκεια του διήμερου ανταποδίδοντας την Ελληνική φιλοξενία που είχε το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Το team του Pao boxing club απόλαυσε στο μέγιστο την φιλοξενία της EUBC, ξεναγήθηκε στα γραφεία της καθως και στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ομάδας box Ιταλίας.

Στο δείπνο που είχαν με τον Mr Farsinelli το βράδυ της άφιξης τους καθώς και την επόμενη στον πρωινό καφέ, συζητήθηκαν θέματα που αφορουν στο boxing καθως και σε συνεργασία του Pao boxing club με την Ιταλική ομάδα.

Επιπλέον ο πρόεδρος προσκάλεσε τον Γιάννη Αϊδινιώτη να συμμετάσχει στην σχολή προπονητών για την απόκτηση του 2ου αστεριού aiba που θα λάβει χώρα σε λίγους μήνες στο Ασίζι, αφού δεν κατάφερε να συμμετάσχει σε αυτή που έγινε φέτος το καλοκαίρι στη Βουδαπέστη διότι η ΕΟΠ δεν ενημέρωσε ποτε τους προπονητές της να δηλώσουν συμμετοχή.

Επιπλέον στη διάρκεια του ταξιδιού συναντήθηκαν με τον προπονητή της Εθνικής Ιταλίας Mr.Renzini καθώς και με την ιατρό τους Miss Ignozza και αντάλλαξαν απόψεις.

Η Miss Ignoza θα επισκεφθεί στις 5 Οκτωβρίου την Αθήνα προκειμένου να εκπαιδευτεί από τον Ιωάννη Φιλιππάτο και στις 8 Οκτωβρίου θα αναχωρήσουν μαζί για το Πανευρωπαϊκό Παίδων στην ΑΝΑΠΑ Ρωσίας όπου θα είναι οι γιατροί της διοργάνωσης!

Προπονητής και γιατρός δηλώνουν ενθουσιασμένοι από το εποικοδομητικό για το PAO BOXING CLUB ταξίδι τους στην Ιταλία.

-briefingnews.gr
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog