Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Kατάσχεση στο Spa..Πού είναι η πόλη;;; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Σε μια ακόμα κατάσχεση προχώρησε ο εργολάβος Γεώργιος Βλάχος και η εταιρεία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ, στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου…

Αυτή τη φορά δεν κατέσχεσε κρεβάτια και καρέκλες, αντικείμενα τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα, αλλά τους υπολογιστές από τα γραφεία, βιβλιοθήκες, ακόμα και τα κάδρα…. των γραφείων..
Απορίας άξιο είναι που είναι η πόλη;;; Που είναι οι φορείς;;;Που είναι οι συλλογικότητες, που είναι τα κόμματα, που είναι τα κινήματα,τα σωματεία;;;;;που είναι το Εργατικό Κέντρο ρε παιδιά να υπερασπιστεί το δικαίωμα των εργαζομένων του ΣΠΑ στην εργασία.. ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΛΟΙ
Που είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι, που είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, που κόπτονται για τη δημοτική περιουσία, “που θα είχαμε να λέγαμε προεκλογικά”, που είναι οι βουλευτές του Νομού, που είναι ρε παιδιά ;;ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΛΟΙ
16.000.000 ευρώ έχει πάρει ο εργολάβος γιαυτό το έργο. Και ζητάει αλλα 6.000.000….Ζήτησε και το Managment και το δώσαμε, ζήτησε και 5000 ευρώ πριν εγκαταλείψει to managment και τα πήρε και αυτά….
Μας απειλούσε ο κ. Βλάχος “Θα το κλείσω” στο δημοτικό συμβούλιο… και μεις τι κάνουμε ρε παιδιά;;;;
Συναντήσαμε τους εργαζόμενους στο Σπα σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δικαίως!
Γιαυτούς θα λένε τώρα κατόπιν εορτής..ΟΛΟΙ…

 ***Αμοντάριστα πλάνα

- Advertisement -

52 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την πιο βασική ερώτηση δεν κάνετε:
    Που είναι ο Γκιώνης; Τι λέει τώρα που καταχρέωσε το ΣΠΑ σταματώντας την κατασκευή του με το που ανέλαβε στην πρώτη του θητεία, αλλάζοντας τη μελέτη και αυξάνοντας σε σχεδόν διπλάσιο το κόστος κατασκευής του; Που πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου – πάλι με το που ανέλαβε – δάνειο υποθηκεύοντας τα πάντα;

  2. Δεν ξέρω –δεν ξέρω …
    Δεν γράφω σχόλιο.. διότι ο κος Γκιώνης με το επιτελείο του έχει απειλήσει μέσω ΜΜΕ θα κάνει μήνυση σε όποιους δυσφημίζουν το Λουτράκι μας….
    Εδώ τι γίνεται κε Γκιώνη…..??

  3. Πως γυρισε η που…. η μπίλια γκιωνη και σου γυρισαν τα χρεη παλι σε σενα.!! ΥΓ Εχει απολυτο δικιο το blog για το σχόλιο του, απαντες απων.

  4. Ποια πολη ποιοι πολιτες ποιοι πολιτικοι!!!μονο κουτσομπολιο θα κανουν απο αυριο που θα κλεισει το Σπα.Την Δευτερα ακυρωθηκαν ολα τα προγραμματα.Οι εργαζομενοι ειναι αυτοι με τους οποιους δεν θα ασχοληθει κανεις..Ο Γκιωνης λεει το κλεινω .…οι ανθρωποι εκει μεσα θα βρεθουν χωρις δουλεια .Αραγε αναρωτηθηκε κανεις απο αυτους που μαζεψανε μεχρι και τα καδρα πως θα ειναι η επομενη μερα μετα το λουκετο που θα μπει?απο γοητρο κλεινει η απο την αδιαφορια του τοπου???γιατι αν αυτος ο τοπος ειχε ασχοληθει με το Σπα δεν θα φταναμε τωρα να συζηταμε τα αυτονοητα!Οι μονιμοι θα πανε αλλου ,οι αλλοι ολοι θα ψαχνονται για δουλεια.Ντροπη σε ολους αυτους που τρωνε τις σαρκες των υπαλληλων και ντροπη σε ολους αυτους που σημερα δεν ανοιξε ουτε μυτη …Ουτε πολιτικοι ουτε υποψηφιοι ουτε οι κατοικοι ασχοληθηκαν και παλι με το υδροθεραπευτηριο.

  5. Που ησουνα εσυ ρε βλάκα 11.14 ?????? Καλά τα λένε παιδιά, όλοι σκούζουν κατόπιν εορτής. Που είναι όλοι αυτοί στις κατασχέσεις??? ΑΠΟΝΤΕΣ και καλά τα λέει το LB

  6. Δηλαδή σαν να λέμε οτι από την εποχή του Λογοθέτη μέχρι σήμερα έχουν γίνειπάνω από 10 κατασχέσεις…..άλλη όρεξη δεν είχαμε να τρέχουμε καθε τρεις και λίγο!!!Αλλωστε δεν τα φάγαμε μαζί!!!!!

  7. 8.53 Ο Γκιώνης φταιει για όλα σε αυτό τον τοπο. Οι αλλοι τι κανουν. που είναι. ο Λογοθετης γιατι το παρελαβε. Αυτος φταιει που το παρελαβε. Τιποτα απο ολα αυτα δε θα ειχε συμβει. Αν δεν το ειχε παραλαβει και ερχοταν το Τεχνικο Επιμελητηριο να εκτιμησει το ΣΠΑ, ο εργολάβος σημερα θα μας χρωστουσε, όχι που μας κανει τον καμποσο, με πλάτες αλλωνων.
    Και ο νοων νοειτω. Αλλα τετοιοι ειμαστε. Σωστά τα λένε οι μπλογκερς, που ειναι η πόλη??? Καλα να παθουμε. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

  8. Το εξώδικο το παρέλαβε η ηγεσία της πόλης
    και όχι η πόλη και οι φορείς.

    Έχεις γράψει με έντονα γράμματα τους απόντες, φορείς, υποψήφιους δημάρχους,
    εργατικό κέντρο και δεν ξέρω τι άλλο
    και τον βασικότερο απόντα δηλαδή τον Δήμαρχο δεν τον αναφέρεις καθόλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Υ.Γ.
    Ελληνικά ξέρω και να διαβάζω και να γράφω

  9. Για να καταλαβω,γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως σε αυτο τον τοπο. Γινεται κατασχεση στο SPA, για πολλοστη φορα, και το blog οπως και πολλοι σχολιαστες αναρωτιουνται που ειναι ο κοσμος,η πολη να παει να φωναξει,να εμποδισει να γινει η εκ του νομου εντολη. Λειπει ο δημαρχος,το δημοτικο συμβουλιο ,οι υποψηφιοι δημαρχοι -κατα καποιους -, να πανε να βαλουν φρενο στην κατασχεση. Μηπως να φωαναζαμε και τον Λαφαζανη με την ΛΑΕ, να σηκωνε και πανο? Εχουμε τρελαθει σε αυτην την πολη, τελειως ομως. Τι δουλεια εχουν ολοι αυτοι να εμποδισουν την κατασχεση? Απο που προκυπτει εκ του νομου οτι μπορει ο καθενας να εμποδισει να παρει σε ειδος τα λεφτα που χρωστανε σε καποιον ? Και για να μην προλαβουν καποιοι να με πουν κυνικο,τους απανταω πως ο εργολαβος παρεδωσε ενα εργο και πρεπει να πληρωθει. Δεν πληρωνεται εδω και χρονια,τον κοροιδευουν,αν και ο ιδιος θελει μονο τα λεφτα του και οχι καρεκλες ,τραπεζια και PC.
    Λετε για τους εργαζομενους,πως τελικα θα μεινουν χωρις δουλεια εκτος των μονιμων που θα μεταφερθουν αλλου,σε αλλες υπηρεσιες. Ειναι γνωστο,πως για την καθε κυβερνηση,την καθε δημοτικη αρχη σαν υπαλληλοι νοουνται μονο οι δημοσιοι,οι ιδιωτικοι κατουρανε στα πηγαδια. Εγω ξερω πως οταν βλειες το κακο να ερχεται,τρως τα σιδερα να μην συμβει. Δεν ειδα κανεναν εργαζομενο να διαμαρτυρηθει για καποιους παχυλους μισθους εκει μεσα.Δεν ειδα να κανουν διαμαρτυριες στα υποργεια,στην περιφερεια,οπουδηποτε τελος παντων. Αφου βλεπουν,πως η δημοτικη αρχη ειναι ανικανη να βρει λυση,οχι ημιμετρα,γιατι καθε φορα που καταλαγιαζουν τα πραγματα,συνεχιζουν σαν να μην συμβαινει τιποτα ? Και παμε στην δημοτικη αρχη,η οποια παρακολουθει τα δρωμενα εξ αποστασεως,ξεροντας πως το τελος ειναι πιο κοντα απο ποτε. Και μην ξεροντας τι να κανει,αφου καθε μερα αντιμετωπιζει και ενα "καινουργιο" προβλημα,το οποιο προβλημα η ιδια του ειχε ριξει κλωτσια στο παρελθον και το βρισκει ξανα μπροστα της. Κακως λενε πολλοι,πως ο δημος δεν μπορει να κανει τον επιχειρηματια.Μπορει και παραμπορει. Αρκει να λειτουργησει σαν επιχειρηματιας κι οχι σαν το ελληνικο δημοσιο που το εχουν καταντησει φιλανθρωπικο ιδρυμα. Οποιον θελουμε διοριζουμε,οποιον θελουμε τον βαπτιζουμε διευθυντη,υποδιευθυντη,προισταμενο… Σε μια επιχειρηση υπαρχει οργανογραμμα. Τοσοι χρειαζονται,σε ειδικοτητες που χρειαζομαστε για την λειτουργια του SPA, με αυτον τον προυπολογισμο θα πορευτουμε,και για την διαφημηση του θα αποτανθουμε σε σοβαρα γραφεια και περιμενουμε αποτελεσματα. Τι εχει γινει απο ολα αυτα μεχρι σημερα? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
    Λυση δεν θα βρεθει με ημιμετρα.Ωσπου καποια μερα ο εργολαβος θα κανει κατασχεση και στα ακινητα του SPA,και θα πεταξει το κλειδι στην θαλασσα.

  10. Πολύ σωστός ο τίτλος του άρθρου…!!
    Που είναι οι Λουτρακιώτες…??
    Όλα στα μουλωχτά Παρασκευάτικα αθόρυβα και ύπουλα 4-5 ώρα μεσημέρι μας τα μάζεψαν…!!
    Εσείς κε Γκιώνη και όλοι σύμβουλοι κοιμόσαστε αυτήν την ώρα…?? εγώ πάντως όχι…
    Θα μας πείτε τώρα εσείς ότι είστε νομοταγής….!
    Σε ένα θέμα όπου κάνατε αυτήν την σπατάλη και μας έφτασε στα 22+ εκατομμύρια…..!!
    Γιατί δεν το κοινοποιήσατε στα ΜΜΕ τις περιοχής πριν…????
    Ναι….. μπορούσαμε 20-30-50 Λουτρακιώτες με τσαμπουκά να τους σταματήσουμε αυτό, και να δώσουμε μία αναβολή

    ΥΓ Θα σας δώσω ένα παράδειγμα σε σας τους νέους όπου είναι συναφές με αυτό ….
    Το 1987 περίπου ένας άλλος Βλάχος κατασκευαστής μας ήρθε την ίδια ώρα περίπου 4-5 το απόγευμα και μας έβαλε σφυρί-και μπουλντόζες να γκρεμίσει το βουνό εκεί ακριβός μετά τους από τους καταρράκτες για να φτιάξει πολυκατοικία….!!
    Οι σπασμένες πέτρες είναι ακόμη εκεί…!!
    Τότε 30-50 Λουτρακιωτες μαζί με τον δήμαρχο
    κο Γιωτάκη μπήκαμε μπροστά στις μπουλντόζες και τους σταματήσαμε παρόλο ότι είχε απόφαση δικαστηρίου αυτός…..!!
    Και έτσι δεν έγινε πολυκατοικία στο γραφικό βουνό εκεί…!
    Εδώ οι άρχοντες και οι κάτοικοι της πόλης που είμαστε…??
    Χάθηκε ο τσαμπουκάς νέοι μάγκες μας…….

  11. αν φτιαξεις ενα δημοσιο εργο με υπερτιμολογησεις ωστε το κοστος το πραγματικο να ειναι 100 αλλα το κοστος στα χαρτια να ειναι 200 τοτε ,αν χαλασει το ντιλ κατω απο το τραπεζι,ο κατασκευαστης θα ζητησει τα 200.Οσοι σπερνουν ανεμους θεριζουν θυελλες.

  12. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ; ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;

  13. Loutrakiblog για τα καδρα του spa ψαχνεις τους Λουτρακιωτες και ευαισθητοποιηθηκες, με το Λυκειο και τα παιδια τσιμουδα!!! Ενημερωση ala cart

  14. Αντέ να γράψω το 20το σχόλιο εγώ. Αλλά αντί σχολίου θα αφιερώσω ένα τραγούδι στους σχολιαστές. Το άσμα "Πάρε ότι θέλεις Παλιατζη"

  15. Η πόλη δεν κοιμάται άλλοι κοιμουνται
    Πολλά χρόνια δήμαρχος αντιδήμαρχοι συμβουλοι
    Διευθυντές υπάλληλοι που πληρώνονται από εμας
    Και δεν τους νοιάζει γι αυτό θέλουν οι
    Κηφήνες το δημόσιο και φθάσαμε ως εδω

  16. Γιατί ο Βλάχος δεν παίρνει το κτίριο πάνω από την Πειραιώς. Έτσι κι αλλιώς ενοίκιο ο δήμος δεν παίρνει από τον ενοικιαστή (γιατί άραγε!!!), ας πάρει αυτό που έχει κάποια σοβαρή αξία και ας αφήσει το ΣΠΑ.

  17. Ναι, δεν κοιμάσαι το μεσημέρι 2.16, αλλά δεν έκανες και τίποτα. Τουμπέκα έκανες, για να κάνεις τον ήρωα τώρα εδώ και να βρίζεις τον δήμαρχο, λες και μπορεί να παραβεί εισαγγελική εντολή. Ρε ουστ!!!!!!!!!!!!

  18. "Εδώ οι άρχοντες και οι κάτοικοι της πόλης που είμαστε…??" Ελα ντε, που ησουν?? Πες μας πρωτα εσυ που ησουν και μετα θα σου πουμε και οι αλλοι πολιτες που ειμασταν. Στις δουλειες μας ειμασταν. Εχουμε και οικογενειες να ζησουμε. Εσυ τον φραπε σου επινες αραχτος και λαιτ??

  19. Κουμπάρε ρώτα το loutrakiblog που ήμουν……??
    ΥΓ όλες οι εισαγγελικές εντολές…
    σταματούν όταν επέμβουν οι δημότες ομαδικά – φορείς του τόπου κ.α..!
    Έτσι μας έχει διδάξει η ιστορία όπως αναφέρθηκα στο (ΥΓ σχόλιο 2:16 π.μ….!!)
    Όμως δεν μα κοινοποιήθηκε..στα μουλωχτά το έκαναν…!

  20. ΥΓ Και συμπληρώνω κουμπάρε καταγγέλλοντας την τηλεφωνήτρια του SPA .. :ότι την πήρα τηλέφωνο γύρω στις τρις και μισή και την ρώτησα τι συμβαίνει εκεί..??
    Και απόφυγε επιδειχτικά να φανερώσει τι συμβαίνει..!!
    Ξανά την παίρνω και δεν απαντούσε…!!
    Δηλαδή προσπάθησε να μου το κρύψει…
    Πέραν αυτού έκανα τα δέοντα κουμπάρε.. ρώτα το lb..?

  21. γιατί όλοι είστε τόσο έκπληκτοι?
    όλα ήταν γνωστά, η δήμευση ήταν απλώς θέμα χρόνου μέχρι να συμβεί.
    Και, γιατί εκπλήσσεστε από τη μη απάντηση από τον δήμαρχο και είναι συμμορία? , η συμπεριφορά τους και ο τρόπος με τον οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη είναι πάντα τα ίδια.
    Πιθανώς τώρα είναι απασχολημένοι για να βρουν λόγους να κατηγορούν τους πρώην δημάρχους.

  22. είσαι σοβαρός εσύ 1:07? Με παράδειγμα του 1987 μας εξηγείς τι έπρεπε να γίνει? Πάλι καλά που δεν μας έδωσες παράδειγμα από την εποχή του homo sapiens. Αλλάζουν οι καταστάσεις, οι εποχές και οι νόμοι ρε μπάρμπα. Τί πίνεις και τα βλέπεις όλα όμορφα?

  23. Μπράβο στον κύριο, μάλλον τον μόνον, που κινητοποιήθηκε για να σταματήσει το κακό. Έτρεξε, έκανε, έρανε, πήρε την γραμματέα του ΣΠΑ, δεν απάντησε, δεν τον σήκωνε, ενημέρωσε εδώ, δραστηριοποιήθηκε, φώναξε, δεν κάθησε με σταυρωμένα τα χέρια. Αν είχαμε μερικούς τέτοιους ανθρώπους φύλακες στον τόπο μας, σήμερα όλη η Κύπρος, η Βόρεια Ήπειρος, η δυτική Θράκη, τα μικρασιατικά παράλια και όλος ο Πόντος με την πρωτεύουσά του, την ένδοξη Τραπεζούντα θα ήταν Ελληνική γη. Ας γίνει ο αγαπητός συμπολίτης μας παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

  24. Ston 7:14 μ.μ
    Δηλαδή να σου έλεγα ένα παράδειγμα από το προχθές παρασκευή…??
    Κοίτα …από την ιστορία διδασκόμεθα και όχι από τις μλκς σου…
    Στην δεκαετία του 1960 Τζον Κένεντι είχε πει το κάτωθι .όπου ισχύει και σήμερα….!!!!
    "Μην αναρωτιέστε τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σας για εσάς, αναρωτηθείτε τι μπορείτε να κάνετε εσείς για την πατρίδα σας"
    Δηλαδή σου απαντώ ευθέως από την ιστορία μαθαίνουμε..!!
    ΥΓ Όσο για σένα 9:59.. βρε κουμπάρε με ανέβασες…!!
    Δεν το έχω ανάγκη… αρκεί να ξυπνάτε…..

  25. Σε ανέβασα γιατί το αξίζεις 2.31. Οι Πόντιοι είναι προκομμένοι άνθρωποι και δραστήριοι. Ήρθαν πρόσφυγες στον τόπο μας και άνθισαν. Μπράβο κύριος γιατί πράγματι το έχεις ανάγκη.

  26. Θα πρεπει να ντρεπεστε κυριε για αυτα που γραφετε επιτιθεμενος εναντιον των νεων μας, δηλαδη των παιδιων μας, ανηψιων μας, εγγονων μας. Εδω δεν ειμαστε αναρχικοι και μπαχαλακηδες. Για εσας τον 2.16 εννοω. Σταματηστε τους τραμπουκισμους σας τωρα αμεσως!

  27. Οχι να μας δωσεις παραδειγμα απο την Παρασκευη, αλλα απο την συγχρονη εποχη. Την σημερινη ας πουμε. Ακους εκει, το '87… Τιποτα πιο προσφατο δεν εχεις? Αν δεν εχεις, ασ'το καλυτερα, καντο κοκκινελι και τα ξαναλεμε. Το 87 δεν υπηρχε internet, δεν υπηρχαν λαθρομεταναστες, δεν υπηρχαν αυτοκινητα diesel, δεν υπηρχε η Under Armor, ο Τσιπρας δεν ειχε γινει ακομη προεδρος 15μελους, η Μιμη ηταν νεα, ζουσε ακομη ο Κατσιφαρας και ο Φλωρακης, υπηρχε το ζαχαροπλαστειο καζινο, ο Χαρρυ Κλυνν, ή κατα κοσμον Βασιλης Τριανταφύλλης, δεν ειχε βγαλει ακομη το "μαλακά πιο μαλακά". Ακους εκει, του '87 ο αλλος…

  28. Για αυτό χρειάζεται το spa για να χαλαρώσετε λίγο. 1250 από τα καλά σχόλια αυτό ακόμα γελάω ρε αδερφε. Καλησπέρα και Εντάξει τα είπαμε για το spa δεν χρειάζεται να μαλώνουμε εμείς για "πίτα"που δεν τρώμε

  29. Για αυτό χρειάζεται το spa για να χαλαρώσετε λίγο. 1250 από τα καλά σχόλια αυτό ακόμα γελάω ρε αδερφε. Καλησπέρα και Εντάξει τα είπαμε για το spa δεν χρειάζεται να μαλώνουμε εμείς για "πίτα"που δεν τρώμε

  30. Γιαυτό γράφουμε Αντρέα. Για να διαβάζουμε κανα νέο και να κάνουμε και κανένα καλαμπούρι. Αφού σε έκανα και γέλασες, χαίρομαι πολύ. Πολύ καλημέρα σου! Τάσος, Αγιονόρι.

  31. Γειά σου αδερφέ. Τα πατριωτακια μου τρώγονται με τα ρούχα τους. Τι να τους κάνω.Τους κάνω πλακιτσα και καλαμπούρια να ηρεμήσουν λιγάκι και τα ακούω και από πάνω!!Όταν πιάσουν τα κρυα σταματούν μόνο το καλοκαίρι "γκρινιάζουν"

  32. Τί διαβάζω ρε παιδιά? Ζει κάποιος εδώ ακόμη στο 87? Αυτός δηλαδή θα νομίζει πως ο Ανδρέας μοιράζει ακόμη λεφτά. Δεν θα έχει κατανοήσει πως η Ελλάδα πέρασε στο ευρώ.

  33. Το '87 έπαιζε μπάσκετ ο Μηνάς Γκέκος, ο Τρίτσης δεν είχε βάλει ακόμη υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθηνών, οι Αμερικανοί δεν είχαν πάει πρώτη φορά στον Περσικό κόλπο, Ο Κουταλιανός έδινε ακόμη υπαίθριες παραστάσεις, Ο Ανδρέας είχε μαλλιά στο κεφάλι του και η Αννούλα που του έδινε τα λουλούδια στην αφίσα ήταν καμιά 10αριά ετών. Ο Σουγκλάκος ήταν πρωταθλητής στο κατς. Ακόμη πίναμε νερό Καραντάνη και μας διασκέδαζε ο μεθωριακός σταθμός στην τηλεόραση. Ξέρεις ρε πόσα χρόνια πίσω είναι το 87? Μπορείς να μετράς????

  34. Το 87 έγινε το θρυλικό ματς τελικός κυπέλλου Παο Οσφπ 2-2.Με το Σαρκανη.Ο παιχταράς ο Φουνες και τέτοια κόλπα. Υπηρετουσα τότε κοπάνα κανονικά!!βαγκελη είχα πάει στο γήπεδο με τη θεία μου τη Χαρούλα.Στο αυτοκίνητο στο ένα παράθυρο κασκόλ τις Αεκ στο άλλο του Ολυμπιακόυ!!!Τότε ήταν και το θρυλικό corrale το πρώτο του καλοκαίρι άμα θυμάμαι καλά.πάλι ξεφύγαμε όπως πάντα από το θέμα! !

  35. Τα τσοκαρα τα φοραγαμε πολύ πριν το 87 Κωστάκη !Τότε άμα θυμάμαι καλά ήταν στη μόδα η Pegasus η σαγιοναρα με το "νύχι στο βγαλσιμο μεγαλε"που έλεγε και ο Χαρρυ

  36. Α ρε Χάρρυ. Ρε τι μου θυμισες Ανδρέα… Τότε δεν υπήρχαν τηλεσκόπια αλλά κυάλια. Δεν υπήρχαν σαγιονάρες διχάλα στην μόδα, αλλά τσόκαρα. Του'χουν λείψει αυτά γιατί ήταν ακόμη σχετικά νέος.

  37. ston 1234
    Ο Προκόπης Παυλόπουλος για την Άλωση της Τριπολιτσάς: – «Η ιστορία είναι για να μας διδάσκει»

    Έτσι και εγώ εδώ μίλησα για 1987 και αυτό είναι ιστορία….?
    δεν μίλησα για το σήμερα-χθες βρε ufo…

  38. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο ανθυπίλαρχε. Ούτε που κατανοείς την έννοια της Ιστορίας. Τον Παυλόπουλο χρησιμοποιείς ως παράδειγμα? Πολιτικός και νομικός είναι ο άνθρωπος, όχι ιστορικός. Μα που ζεις ποια? Στο Χέρφιλντ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog