Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φροντιστήρια “Εύστοχο”..Κλείσε μια θέση..στην επιτυχία !

- Advertisement -

Tα φροντιστήρια EYΣΤΟΧΟ αποτελούν ιδέα τριών εκπαιδευτικών με πίστη και όραμα για την δουλειά τους…

Ο Αργύρης Ασπρούδης, ο Γιώργος Ριζόγιαννης και η Μαρίνα Μέξια όπως και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι στην ευχάριστη θέση να σας καλοδεχτούν στο σύγχρονο εκπαιδευτικό χώρο τους, ο οποίος διασφαλίζει ένα φιλικό και δημιουργικό περιβάλλον για το μαθητή.

H εξειδίκευση των εκπαιδευτικών στα φροντιστήρια ΕΥΣΤΟΧΟ σε συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα, είναι αξιοσημείωτη, γεγονός που στοχεύει στη δυνατότητα ολοκληρωμένης κατάρτισης τόσο των ίδιων όσο και των μαθητών, καθώς και στη συνεχή προσαρμογή στα εκπαιδευτικά δρώμενα με την παροχή σημειώσεων και παρουσιάσεων power point, καρπός τόσο μίας συλλογικής και επίπονης προσπάθειας όσο και προσωπικής ενασχόλησης.

Κάθε καθηγητής στο αντικείμενο του θα είναι σε θέση να κατατοπίσει και να ενημερώσει το μαθητή για οποιαδήποτε απορία απέναντι στην επαγγελματική του τοποθέτηση και προοπτική.

Θέλοντας να χτίσουμε κλίμα συνεργασίας μεταξύ γονέων και καθηγητών οι ενημερώσεις θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τα οποία θα καταβάλλεται προσπάθεια να δοθεί πιστά η πρόοδος και η εικόνα του μαθητή. Σε αυτό συμβάλλουν τα καθιερωμένα διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα εκτός διδακτικών ωρών.

Στη κοινωνία του πληροφοριακού καταιγισμού, τα φροντιστήρια ΕΥΣΤΟΧΟ ανταποκρίνονται και παρέχουν σημειώσεις μέσω της κεντρικής τους σελίδας, εκπαιδευτικά και επιστημονικά νέα που θα βοηθήσουν το μαθητή στην εμβάθυνση των γνώσεων του αλλά και στο ειλικρινές ενδιαφέρον απέναντι στην αξία τη δύναμη και τις προεκτάσεις που μπορεί να λάβει η γνώση.


‘’Μια καλή ζωή είναι αυτή που εμπνέεται από την αγάπη και καθοδηγείται από τη γνώση.’

Λειτουργούν τμήματα για το Γυμνάσιο-Λύκειο και αναγνωστήριο για τους μαθητές του Δημοτικού. 


Οι εγγραφές συνεχίζονται, κλείσε και εσύ τη θέση σου..

Διεύθυνση :Κολοκοτρώνη 64 & Μάτση, Λουτράκι

Tηλ. Επικ  :27440 66322


e-mail:  eustoxo@gmail.com

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog