Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δείτε πως ήταν η παραλία Λουτρακίου το 1941 ! (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Μια συλλεκτική φωτογραφία του Λουτρακίου, την περίοδο της κατοχής (1941) σας παρουσιάζουμε σήμερα…

από

Γιαννης Μινα Μπουφη
- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή θα μας πείραζε να γίνουν ορισμένες διορθωτικές κινήσεις ιδίως από το μπω ριβαζ μέχρι το λιμάνι να ανοίξει λίγο ο χώρος όπως στην φώτο.ρωταω εγώ.

  2. Ρε παιδες όσο εγώ θυμάμαι από μικρός τα ίδια μαγαζιά που υπάρχουν τώρα από το Bue Rivase μέχρι το Παρκο ήταν πριν 45 +Χρόνια που θυμάμαι εγώ. Εντάξει τώρα υπάρχει λιγότερο πράσινο αλλά δεν έχει γίνει κανένα σοβαρό αμαρτημα!!Το μόνο κακό είναι οι πλάκες που είναι για πέταμα. Όλα έχουν ημερομηνία λήξης πως να το κάνουμε.Παραλιακός είναι όχι βασιλικός κήπος. Καλημέρα και μπράβο για την φωτογραφία να βάζετε και άλλες να μας θυμίζουν το Λουτράκι ΜΑΣ παλιά αλλά μέχρι εκεί

  3. Μια χαρά είναι η παραλία αν σκεφτείς τι φάρδος είχε τότε και τι τώρα που κάνουν σουζες τα ποδήλατα,οι μηχανές και παρέλαση τα αυτοκίνητα …. όσο για το πράσινο;ούτε αρμυρίκι δεν έμεινε.

  4. Τώρα που αναφερατε το φάρδος κλπ. Το ίδιο είναι βρε παιδιά. Οι παλιότεροι θα θυμούνται και πριν το 70!!Τα αλμιρικια που ήταν εκεί και τώρα μόνο σε μερικά μαγαζιά μετά το Bue Rivase. Πριν το Bue Rivase τα μαγαζιά που υπήρχαν από την δεκαετία του 70 και ίσως και ποιο πριν είναι ακόμα εκεί. Να αναφέρω τα μαγαζιά του τότε και του σήμερα. Αρχίζουμε από το Αχίλλειο μετά ήταν Blue tent(τώρα δίπλα από το Εν πλω)Καζίνο (τώρα Παπαδάκης μετά Πάνθεον μετά του Ντίνου που έχει αλλάξει πολλές ονομασίες μετά ήταν selective (τώρα Γούντι)Μετά Ρημαδι "τώρα ο Γιάννης )Αυτά τα μαγαζιά δεν χάλασαν την παραλία. Τα αλμιρικια και τα άλλα φυτά έφυγαν αλλά φτιάχτηκαν τα συντριβάνια. Για τις πλάκες 7 δημαρχοι που θυμάμαι εγώ δεν άλλαξαν ούτε μια. Καλημέρα σας

  5. Αίσχος κύριοι ,πρέπει τα μαγαζιά να φτάσουν μέχρι τα χαλίκια.Οποιος θέλει πράσινα άλογα και άλλα ανόητα να πάει στην Καλαμάτα άμα γουστάρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog