Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανατροπή με την υπόθεση της 22χρονης στο Ζεφύρι – Η μητέρα της λέει ότι δεν έχει βιαστεί!

- Advertisement -

 Η μητέρα της 22χρονης κοπέλας που βρέθηκε στο Ζεφύρι χωρίς τις αισθήσεις της μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου – Υποστηρίζει ότι το παιδί της δεν έχει βιαστεί και ότι τα σημάδια είναι από γυναικολογική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί πρόσφατα
– Είναι στο πλευρό του παιδιού της συνεχώς και περιγράφει όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ στο Ζεφύρι

Η υπόθεση της 22χρονης κοπέλας που μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση ένα βράδυ του Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο από το Ζεφύρι έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Μέχρι σήμερα, πολλά έχουν γραφτεί και πολλά έχουν ακουστεί για το νεαρό αυτό παιδί που μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες τόσο από αστυνομικές και ιατρικές πηγές, όσο και από μαρτυρίες ήταν πολλές.

Μέχρι σήμερα λοιπόν η εικόνα που είχαμε όλοι ήταν ότι το 22χρονο κορίτσι είχε πέσει θύμα άγριου και ομαδικού βιασμού. Οι λεπτομέρειες ήταν ανατριχιαστικές. Όλα αυτά μέχρι σήμερα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου συνάντησε στο νοσοκομείο και μίλησε με τη μητέρατου 22χρονου κοριτσιού. Όσα της είπε ανατρέπουν όλα όσα γνωρίζουμε για το περιστατικό και ειδικά για το θέμα του ομαδικού βιασμού.

Η ίδια η μητέρα της κοπέλας, ξεκαθάρισε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι το παιδί δεν είναι παρατημένο όπως έχει γραφτεί. Μένει με την οικογένειά του στο ίδιο σπίτι και όλα όσα έχουν μεταδοθεί περί κακών σχέσεων με την μητέρα της, η ίδια τα διαψεύδει κατηγορηματικά.

Τι έγινε εκείνο το βράδυ στο Ζεφύρι
Όπως περιέγραψε η μητέρα της 22χρονης στην Τατιάνα Στεφανίδου, η κοπέλα έφυγε από την περιοχή που μένει προκειμένου να έρθει στην Αθήνα για να συναντήσει φίλους της. Με έναν από αυτούς πηγαίνουν για τους δικούς τους λόγους στο Ζεφύρι.

Τα όσα μεσολάβησαν μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ στο σημείο και να παραλάβει το κορίτσι, χωρίς τις αισθήσεις του, είναι μεν θολά αλλά κάποια άλλα είναι εντελώς ξεκάθαρα σύμφωνα με την μητέρα της.

Όταν έχασε τις αισθήσεις της και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ η κοπέλα δεν ήταν μέσα σε κάποιο σπίτι όπως έχει γραφτεί αλλά έξω στον δρόμο με τον φίλο της. Με άλλα λόγια κανείς δεν την πέταξε έξω από κάποιο χώρο. Ο φίλος της ήταν, σύμφωνα πάντα με την μητέρα της, εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και μάλιστα όταν την πήραν εκείνος κράτησε την τσάντα και το κινητό της.

Στην προσπάθειά του να ειδοποιήσει την οικογένεια ανέβασε στον τοίχο της στο Facebook έκκληση για βοήθεια από όποιον το δει προκειμένου να επικοινωνήσει με τους δικούς της. Οι φίλοι της το είδαν και αμέσως ειδοποίησαν τη μητέρα της.

Ο βιασμός που μπορεί να μην είναι βιασμός
Η μητέρα της 22χρονης μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου με τα όσα αναφέρει ανατρέπει πλήρως το ενδεχόμενο να έχει πέσει το παιδί της θύμα βιασμού. Όπως αναφέρει η μητέρα, το παιδί αρχές Σεπτεμβρίου είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική και υποβλήθηκε σε γυναικολογική επέμβαση. Και θεωρεί ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε αρχικά το κορίτσι, μην γνωρίζοντας το ιατρικό ιστορικό και βλέποντας τα σημάδια να θεώρησε ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Σε επικοινωνία που είχε η Τατιάνα Στεφανίδου με τον ιατροδικαστή και αναφέροντας όλα όσα της εξιστόρησε η μητέρα του κοριτσιού ο ιατροδικαστής είπε ότι υπήρχαν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης. Σε ερώτηση αν τα σημάδια προέρχονταν από την επέμβαση δεν απέκλεισε και αυτό το ενδεχόμενο, ειδικά στην περίπτωση που δεν είχε γίνει σωστά η αποθεραπεία. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το κορίτσι δεν είχε κανένα ίχνος βίας στο υπόλοιπο σώμα του. Ο ιατροδικαστής δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο, αν έγινε αρχές Σεπτεμβρίου η επέμβαση, όπως λέει η οικογένεια προσκομίζοντας σχετικά έγγραφα να πρόκειται για σημάδια από κακή αποθεραπεία.

Θα κινηθούν νομικά
Η οικογένεια της 22χρονης, που εκτός από την αγωνία για την κατάσταση της υγείας του παιδιού τους είδαν να δημοσιοποιούνται και πληροφορίες που μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την αλήθεια, σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον όσων δημοσιοποίησαν στοιχεία που περιγράφουν την ταυτότητα της κοπέλας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog