Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εκδήλωση για την Εξατομίκευση της Διατροφής & της Άσκησης σύμφωνα με το DNA σας στην Κόρινθο

- Advertisement -

“Εξατομίκευση της Διατροφής & της Άσκησης με βάση το DNA”…

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018,
στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου και ώρα 19.00
η DNAFit Greece & Cyprus σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων
θα πραγματοποιήσουν την εκδήλωση με τίτλο:

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι:

Γιώργος Βαβέτσης Εργοφυσιολόγος PhD (www.athleticlab.gr )
Βαρβάρα Σολομωνίδου ΤΕΦΑΑ MSc (www.athenstrainers.gr )
Γιάννης Αρκαδιανός MD Vice President ELMO
(European Lifestyle Medicine Organization) (www.arkadianos.net )

Καθώς και άλλοι διακεκριμένοι επαγγελματίες
από τον χώρο της Υγείας, της Διατροφής και του Αθλητισμού

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ:

Μπορεί το DNA σου να αποκαλύψει ποιο είναι προσωπικά για σένα
το ιδανικό πρόγραμμα Διατροφής & Άσκησης;

Σχεδόν καθημερινά εμφανίζεται μια καινούργια δίαιτα και ένας νέος τρόπος εκγύμνασης που υπόσχονται ότι θα μας βοηθήσουν να ενδυναμώσουμε, να αυξήσουμε την μυϊκή μας μάζα και να βελτιώσουμε την σύνθεση του σώματός μας.

Πως όμως θα μπορέσουμε να κάνουμε την σωστή επιλογή για το σώμα μας και πως θα διαχειριστούμε αποτελεσματικότερα το σωματικό μας βάρος;

Ενώ όλοι οι άνθρωποι έχουμε κατά 99,9% το ίδιο DNA, οι μικρές διαφορές που υπάρχουν στο υπόλοιπο 0,1% των γονιδίων μας είναι αυτές που μας καθιστούν μοναδικούς.
Υπάρχουν γενετικές διαφορές που είναι προφανείς, όπως είναι το χρώμα των μαλλιών και των ματιών μας, όμως υπάρχουν και διαφορές οι οποίες δεν φαίνονται, όπως για παράδειγμα ο τρόπος που μεταβολίζουμε τις τροφές, ο τρόπος που το σώμα μας διαχειρίζεται τις τοξίνες ή το πόσο αποτελεσματικά αντιδρά το σώμα μας σε διαφορετικούς τρόπους άσκησης.

Ο καθένας μας αντιδρά με το περιβάλλον σύμφωνα με τον δικό του μοναδικό τρόπο τόσο στην πρόσληψη διατροφικών στοιχείων, όσο και στον τρόπο άσκησης κι αυτό οφείλεται κυρίως στα γονίδιά μας.
Για αυτό, δεν ταιριάζει σε όλους ο ίδιος τρόπος Διατροφής & Άσκησης

Ανακάλυψε τον τρόπο που ταιριάζει σε σένα!

Το DNAFit® test δίνει την λύση! είναι ένα Γονιδιακό τεστ (DNA) το οποίο απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που θέλει να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα το σωματικό του βάρος, την φυσική του κατάσταση, και να μεγιστοποιήσει τις επιδόσεις του, καθώς του επιτρέπει σε συνεργασία με τον προσωπικό του σύμβουλο επαγγελματία της υγείας ή του αθλητισμού, να διαμορφώσει έναεξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης με βάση το γενετικό του υπόβαθρο.

Στον τομέα του αθλητισμού, η εφαρμογή του βραβευμένου αλγόριθμου της DNAFit® έχει βοηθήσει παγκοσμίως μεγάλα επαγγελματικά σωματεία, δεκάδες χιλιάδες λάτρεις του αθλητισμού, καθώς και κορυφαίους επαγγελματίες αθλητές να μετατρέψουν την οριακή τους βελτίωση σε εντυπωσιακές επιδόσεις.

Η DNAFit® έχει σαν αποστολή να σε βοηθήσει σε πραγματικά προσωπικό επίπεδο, να μάθεις τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις καλή φυσική κατάσταση, τι πρέπει να κάνεις για να μεγιστοποιήσεις τις επιδόσεις σου, να μάθεις να διατρέφεσαι σωστά και να ζεις καλύτερα, χρησιμοποιώντας μια απλή ιδέα – εσένα !

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog