Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απαράδεκτος…. διαρκείας στο Λουτράκι

- Advertisement -

Μετά από δύο εβδομάδες το πρόβλημα παραμένει.Καμία αντίδραση από το ΑΤ Λουτρακίου.
Προσέξτε την απόσταση μέχρι το άδειο πάρκινγκ!!!

Φαίνεται και η πεζή κυρία από που αναγκάζεται να περάσει.

Σχόλιο δημοσιευμένο με τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες στη σελίδα του facebook Καλύτερο Λουτράκι

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντί να βγάζετε φωτογραφίες τους απαράδεκτους με τα αυτοκίνητά τους που κλείνουν πεζοδρόμια και διαβάσεις, δεν κάνετε μία βόλτα να δείτε πόσα πεζοδρόμια είναι κατειλημμένα από καρέκλες, είδη μαναβικής, ξερόχορτα, κλαδιά από φοίνικες που προεξέχουν από διάφορες ιδιοκτησίες με αποτέλεσμα να περπατάνε οι πεζοί στο δρόμο με ότι αυτό συνεπάγεται! Πεζοδρόμια σπασμένα που φυσικά και δεν μπορεί ΑΜΕΑ να περάσει. Εκεί θα δείτε απαράδεκτους ή μάλλον … Απαράδεκτο!!!

  2. Κύριε η κυρία 312!!Βγάλτε και εσείς μια φωτογραφία καταγελια και στειλτε στο loutrakiblog. Θα την βάλουν γιατί τους κατηγορείς? Όλα τα δημοσιευει το μπλοκ.Καλησπέρα σας. Τα ξέρουμε τα "άσχημα "του τόπου μας

  3. 5,05 ήθελα να ήξερα γιατί όλα πρέπει να γίνονται με καταγγελίες? Οι αρμόδιοι δεν περπατάνε στην ίδια πόλη με τους πολίτες? Είναι όλοι κλεισμένοι στα γραφεία τους και περιμένουν καταγγελίες για να πράξουν τα αυτονόητα?
    Αυτή η μιζέρια με τις φωτογραφίες και τις καταγγελίες δεν μου ταιριάζει.
    Θέλετε φωτογραφίες. Πήγαίνετε και βγάλτε εσείς:
    Κάθοδος Παπανικολάου από γραμμές μέχρι Καζίνο. Πεζοδρόμιο ….. ανύπαρκτο.
    Πεζοδρόμιο από Παπανικολάου μέχρι Κοκούν το μαύρο του το χάλι. Παντού λείπουν πλάκες. Χόρτα προεξέχουν από τις παρακείμενες ιδιοκτησίες.
    Έμπροσθεν ξενοδοχείου Μπάκου, Μαντά, φούρνου Χαράς και γύρωθεν και σε πολλά άλλα σημεία. Τα πλακάκια κουνιούνται με αποτέλεσμα να λασπώνεσαι όταν πατάς πάνω αφού βγαίνει όλη η λασπουριά που έχουν απορροφήσει.

    Εγκαταλειμμένα στη μοίρα τους πεζοδρόμια παντού τόσο από πλακάκια σπασμένα, πλακάκια που κουνιούνται (θυμόμαστε πόσο πρόχειρα φτιαχτήκαν τότε που φτιαχρήκαν) όσο και από βρωμιά.
    Πεζοδρόμια από Τομπάζη μέχρι Αιγαίου (παρότι υπάρχουν εκεί δημοτικά κτίρια, βιβλιοθήκη, σχολείο) χείριστης κατάστασης. Ούτε πεζός, ούτε καροτσάκι και φυσικά ούτε αμεα δεν μπορεί να περάσει.
    Τα πεζοδρόμια σε όλους σχεδόν τους κάθετους δρόμους που οδηγούν στη Βενιζέλου δεν επιτελούν το σκοπό τους. Ποιός αμεα ή καροτσάκι μπορεί να περάσει απ'αυτά χωρίς να χρειαστεί κάθε τοσο να κατεβαίνει στο δρόμο?
    Θέλετε κι άλλα? Περπατήστε με το ποδήλατο ή με τα πόδια και θα τα βρείτε μόνοι σας.

  4. Προς τον φίλο 1057. Αν ξαναδιαβασεις το σχόλιο μου γράφω (τα ξέρουμε τα "άσχημα"του τόπου μας )..Τα υπόλοιπα που γράφεις τα βλέπουμε και εμείς για αυτό γκρινιάζουμε. Στον άλλον τώρα τον πονηρό 1223! Τα άρθρα μπαίνουν για να τα σχολιαζουμε. Όπως λες εσύ την παπαριτσα σου λέω και εγώ την δικιά μου που ζορίζεσε dear

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog