Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης : Μαρία παραιτήσου

- Advertisement -

Επεισοδιακό ήταν το σημερινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων όταν στην τοποθέτησή της η κ. Πρωτοπαππά για το loutraki Thermal Spa ζήτησε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με την παρουσία της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΕ για την εύρεση λύσης.

 προκαλώντας την “έκρηξη” του Μιχάλη Θυμή (Μαϊκ)–(θα ακολουθήσει βίντεο)

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης αναγκάστηκε να ζητήσει πλέον την παραίτησή της αφού όπως είπε χαρακτηριστικά η αντιδήμαρχος οικονομικών και αναπληρώτρια αυτού, λείπει συνεχώς το τελευταίο διάστημα από το γραφείο της μη εκτελώντας επαρκώς πλέον τα καθήκοντά της ως οφείλει. Δεν ψήφισε τα θέματα της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΕ σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα την αντικατάσταση των μελών, πράγμα που σημαίνει την μη εμπιστοσύνη πλέον στο σχήμα διαχωρίζοντας ξεκάθαρα τη θέση της από την συμπολίτευση της οποίας αποτελεί έως σήμερα μέλος.
Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και είναι θεμιτό να θέλει ο οποιοσδήποτε να είναι υποψήφιος αλλά δεν είναι σωστό να παραμένεις στη θέση σου, αφού πλέον δεν συντάσσεσαι με τη δημοτική αρχή, αφού διαφωνείς, τόνισε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης..

Η αλήθεια είναι – γνωστό τοις πάσι- αν και η ίδια δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά της, ότι βλέπει με καλό μάτι το δημαρχιακό θώκο, κάνοντας επαφές και συναντήσεις για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr η κ. Πρωτοπαππά, ο κ. Γεωργίου Θανάσης, ο κ. Νικολάου Σωτήρης και ο κ. Παναγιώτης Πέτρου προτίθενται να ανακοινώσουν τις παραιτήσεις τους μετά την εκδίκαση της υπόθεσης του Βουλεύματος στο Εφετείο Κακουργημάτων του Ναυπλίου, σύμφωνα με το οποίο παραπέμπονται οι τρεις δήμαρχοι.

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επόμενη δήμαρχος η ΜΑΡΊΑ
    Τα έχουμε δοκιμάσει όλα πλέον…
    Εχουμε ένα Λουτράκι που είναι μέσα στην βρώμα… Και ο πνευματικός απέναντι σχεδιάζει μια ονειρική Κόρινθο! Τέλος το εργακι Γκιωνη μπας και πάμε λίγο μπροστά τον τόπο μας !

  2. Ειπες ότι ο δήμαρχος σου έχει αφαιρέσει τις περισσότερες των αρμόδιοτητων σου από μόνη σου το πετύχες με το μηδαμινό σου έργο 2 φορές σε ρώτησαν για χρέη εταιριών που δραστηριοποιούνται στο δήμο μας και κοιταγες το ταβάνι Περιμενοντας τη θεία φώτιση όντας θεολόγος στο επάγγελμα μηδαμινό έργο ούτε προτάσεις παρά μόνο εφέ

  3. 12.09 ..νταξε λογικο να χαιρεσαι αν εισαι δικος της .Αλλα θα πω ενα,η κυρια εχει δοκιμαστει χρονια κ τωρα κ ως αντιδημαρχος συμμετειχε στην δημοτικη αρχη…! φτανει πια.Δοκιμαστηκαν απετυχαν !
    Καινουρια προσωπα στο Λουτρακι ! Τελος με την στασιμοτητα δεν μας εχουν παρουσιασει τιποτα καινουριο τιποτε πρωτοποριακο τοσα χρονια.
    Ψηφιστε νεους ανθρωπους να γινουμε Τρικαλα και μεις!

  4. Να κάνει ΤΙ ακριβώς η Μαρρία αν βγει δήμαρχος; Γιατί δεν έκανε όλα αυτά που θέλει να κάνει σαν δήμαρχος, τόσα χρόνια από τις θέσεις που κατείχε!
    Και ποιό είναι το ήθος της συγκεκριμένης κυρίας που κάθεται στα έδρανα κρατώντας τις θέσεις της κάνοντας αντιπολίτευση εκ των έσω!
    Όλα έχουν ένα όριο. Η οργή ξεχειλίζει με αυτά που διαδραματίζονται αυτό τον καιρό.

  5. Σωτήρη σε είχαμε για σοβαρό έτσι εδειχνες όταν ξεκίνησες σε στηρίξαμε μα μας απογοητεύσεις με την διαφαινόμενη στήριξη στην αντ αυτού εάν την στηρίξεις και αν κατέβει τελικά γιατί κάτι τέτοια έκανε το 2010 και στο τέλος κατέληξε στον ΓΚΙΩΝΗ πότε δεν είναι αργά

  6. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ?ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΠ
    ΑΠΑ.ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ 45.ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΦΟΥ

  7. 2:23 μ.μ. Τωρα ομως αλλαξαν οι ρολοι, διοτι πλησιαζουν εκλογες. Και ο Γκιωνης ειναι κανονικα στο γραφειο του ενω η Μαρια μονιμως απουσα (αλλα τον μισθο της πηγαινει να τον εισπράξει στο τελος του μηνος. Εκει δεν απουσιαζει). Που ειναι, θα μας πει η ιδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog