Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μιχάλης Θυμής: Πρέπει να παραιτηθεί η Πρωτοπαππά (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Γιατί απουσιάζει και πάλι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Παναγιώτης Πέτρου ρώτησε ο κ. Θυμής και συνέχισε για την κ. Πρωτοπαππά..

“Ενώ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για να διεκδικήσει το Δήμο, κάνει τον προεκλογικό της αγώνα, ενώ είναι αναπληρώτρια του Δημάρχου και έμμισθη, πράγμα το οποίο είναι ηθικά απαράδεκτο. ..

Η κυρία Πρωτοπαππά, έπρεπε εδώ και δύο μήνες να είχε παραιτηθεί και μετά να κάνει τον αγώνα της. Το να παραμένει στη θέση της και να κάνει προεκλογικό αγώνα από τη θέση του αναπληρωτή Δημάρχου, το ξαναλέω είναι πολιτικά ανήθικο. Δείτε τι έγινε στην Κόρινθο. Σταυρέλης και λοιποί δημοτικοί σύμβουλοι, παραιτήθηκαν. Εσείς τι κάνετε; Κάθεστε στη θέση σας και πληρώνεστε. Η μήπως φοβάστε ότι αν παραιτηθείτε θα πρέπει να επιστρέψετε στην εργασία σας και αυτό ίσως μειώσει ώρες από τον προεκλογικό σας αγώνα”, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μιχάλης Θυμής.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ…. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ.

  2. ποιος μιλαει χαχαχα….εσεις κ.ΘΥΜΗ ποτε ηρθατε σε συμβουλια?? τι εχετε προσφερει δτον δημο τοσα χρονια??????/ εσεις δεν εισασταν εναντιον το δημαρχου ??? εισαστε ο τελευταιος που θα μιλησετε για τα εργα που κανατε με τον δημαρχο εστω σαν συμβουλος….για πειτε μας….ποιος σας εβαλε να κανετε την επιθεση εκτος θεματος στο συμβουλιο?//// ελπιζω να μην διαγαφει το σχολιο

  3. Το σχόλιο σου το περάσανε τα παιδιά για να γελασουμε με αυτά που γράφεις για τον Μαικ!! Μήπως σε έβαλε κάνεις εσένα να σχολιάσεις μην εκτεθεί!!Το έχω ξαναπεί και το έχω ξαναγράψει. ΜΑΚΆΡΙ να είχαμε καμιά 10αρια σαν τον Μαικ και θα είχαν "στρώσει "πολλούς σαν και του λόγου σου 257

  4. μ αρεσει να βλεπω τους Λουτρακιωτες να πλακωνονται .Οι φουρτουνακηδες κ οι βροντακηδες .χεχεχε.Απλα ειναι λιγο ολο αυτο .Κοιταξτε να ψηφιζετε ανθρωπους που θελουν την πολη σας να προοδευσει οχι να μενει στασιμη , γιατι εχετε μπει σε κατασταση pause απο το 1990.

  5. ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟ 2010 ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog