Εμφανώς απογοητευμένος αλλά και εκνευρισμένος ήταν ο πρώην Δήμαρχος κ. Παύλος Παύλου με την έκβαση της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου..

Οι σύμβουλοι μιλούσαν αρκετή ώρα ο καθένας, άλλοι ζητούσαν να απαντήσουν επί προσωπικού, ο Ηλίας Κοφινάς που προέδρευε τοποθετήθηκε μιλώντας για πάνω από δέκα λεπτά, κάποιοι φώναζαν και διέκοπταν.
 Ο κ. Παύλου παραπονέθηκε πολλές φορές στον Πρόεδρο κ. Κοφινά για τη διαδικασία, αλλά εκείνος αδυνατούσε να επιβάλλει την τάξη

Κάποια στιγμή ο κ. Κοφινάς είχε έντονη αντιπαράθεση με τον κ. Ρουμελιώτη ο οποίος ζητούσε το λόγο επί προσωπικού. Αφού δεν  έδωσε το λόγο στον κ. Ρουμελιώτη άρχισε να μιλά ο ίδιος επί προσωπικού κατά του Δημάρχου προκαλώντας την αντίδραση του αντιδήμαρχου Σακελλαρίου. “Ποια είναι η θέση σας τώρα;; Είστε ο πρόεδρος.Διαχωρίστε τη θέση σας. Ελάτε κάτω να κάνετε τοποθέτηση”

Ο κ. Κοφινάς κατέβηκε από την έδρα αφήνοντας τη θέση του Προέδρου κενή και κάθισε στα έδρανα των συμβούλων για να μπορέσει να τοποθετηθεί.

Είχαν περάσει ήδη 3 ώρες (!!!) και συζητούσαν τα προ ημερήσιας διάταξης θέματα.

Ο κ. Παύλου σηκώθηκε μάλλον απογοητευμένος και αποχώρησε από το συμβούλιο, πριν καν ξεκινήσουν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. “Καληνύχτα σας κύριοι” είπε….

Στη συνέχεια αποχώρησαν οι κάμερες…