Επέστρεψε στα “χέρια” του Δήμου το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο

- Advertisement -

Στην ημερήσια διάταξη των θεμάτων παλαιότερης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, 6ο θέμα ήταν το :  Ανάκληση ή μη της υπ΄ αριθ. 432/2004 ΑΔΣ, περί δωρεάν παραχώρησης χρήσης της διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης του Συνεδριακού Κέντρου στην Α.Τ.Ε.Κ.

Aφού ανταλλάχθηκαν απόψεις για το θέμα αυτό το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε Ομόφωνα


να ανακαλέσει  την υπ΄ αριθ. 432/2004 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, περί της δωρεάν παραχώρησης χρήσης της διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου στην Α.Τ.Ε.Κ.Λ., κατόπιν αιτήματος της εταιρείας.

Αφού τονίσθηκε ότι η εταιρεία, έχοντας ως κύρια εκμετάλλευσή της το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου, δεν δύναται να συντηρεί πλέον το Συνεδριακό Κέντρο, δεδομένης και της μη καταβολής μερίσματος επί σειρά ετών από την Κοινοπραξία του Καζίνο Λουτρακίου στην οποία συμμετέχει.

Επίσης επισημάνθηκε ιδιαίτερα η άμεση ανάγκη συντήρησης όλης γενικά της εγκατάστασης καθώς και του περιβάλλοντα χώρου του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου.

Για το θέμα αυτό σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το Loutrakiblog.gr

Αποκλειστικό: Eπιστρέφουν στο Δήμο το Υδροθεραπευτήριο και το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)





Δείτε και την πρόσκληση για την Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες στο Αλεξάνδρειο, όπου πλέον αναφέρεται ως Αλεξάνδρειο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου




Διαβάστε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ



- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο Λουτράκι έγιναν 3 τεράστια λάθη που ΔΥΣΤΥΧΩΣ τώρα δεν μπορούν να διορθωθούν:
    – Η Μαρίνα που ΔΕΝ έγινε
    – Το ΣΠΑ που έγινε σε χώρο που δεν βρίσκεις πάρκινγκ με τίποτα (θα είχε πολύ περισσότερο κόσμο-πελατεία αν ήταν σε χώρο με πάρκινγκ, τώρα οι ενδιαφερόμενοι αναγκάζονται να περπατήσουν όλη την πόλη για να πάνε κουβαλώντας τα απαραίτητα για τον χώρο)
    – Το Συνεδριακό που έγινε εκεί που έγινε ΕΞΩ από την πόλη.

    Τρεις τραγικές επιλογές.

    Περαστικά μας.

  2. Ένα Πάρκινγκ χρειάζεται εκεί κοντά στο Spa αδερφε λελεκουα και είναι κομπλέ!!Αν μπορούσε να γίνει εκεί που είναι η Ηλέκτρα Σινε είναι το μοναδικό μέρος που δεν θα επηρεάσει κάτι άλλο στην γύρω περιοχή. Μιλάμε για 3-4 ορόφους όχι υπαίθριο. Αν "φτιαξεις"κάτι κάντε το σωστά!!Το συνεδριακό καλά είναι εκεί δεν πηγαίνεις και κάθε μέρα εκεί. Ένα τσιγάρο δρόμος είναι. Για την ΜΑΡΊΝΑ τα έχω(εχουν)αναλύσει "ειδικοί"σχολιαστές και σία. Για τους καταραχτες πρέπει να γίνει κάτι. Αλλη πονεμένη ιστορία και εκεί. Καλησπέρα αδερφε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα