Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σάκης Παπαθανασίου: O Bλάχος θέλει να κάνει κακό στην πόλη

- Advertisement -

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης, κ. Παπαθανασίου Σάκης, είπε πως ο εργολάβος του ΣΠΑ θέλει να κάνει κακό στην πόλη. Το πρόβλημα αυτό πρέπει να μας εξαγριώνει και να μας πεισμώνει.

Δεν πρέπει να δίνουμε τη δυνατότητα σε κανένα να κάνει ζημιά στην πόλη και στο δήμο. Τίποτα δεν κερδίζεται αν είμαστε μακριά. Πρέπει να είμαστε κοντά,ενωμένοι για να λύσουμε το πρόβλημα.Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει κοντά, να συστρατευθούμε και να εναντιωθούμε , πηγαίνοντας απέναντι σε όποιον θέλει να κάνει ζημιά. …είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαθανασίου

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οταν καποιος χρωσταει δεν ειναι αξιοπρεπεις !! μην μπερδευεσαι Σακη , αλλο δεν επρεπε να υπαρχει χρεος και αλλο να μην πληρωνεις τα χρεη σου !!!

  2. Θα πρέπει να ξέρεις και αυτό κε Σάκη, ότι και ο δικός σου, το επιχειρηματικό δαιμόνιο βοήθησε και αυτός να μας εγκλωβίσει με τον κο Βλάχο…!!
    Είχα γράψει και αυτό 16 Σεπτεμβρίου 2018 – 3:24 μ.μ.
    Όπου είναι συναφή με αυτά όπου μας λες τώρα…..

    Θα πρέπει να ξέρεις και τούτο ο Βλάχος όπου μπαίνει… μας φέρνει την μαυρίλα –και το σκοτάδι…
    Ιδού και το άλλο.. οι καταρράκτες μας ένα μικρό αξιοθέατο στο Λουτράκι…!
    Δεν πέφτει το νερό – και δεν έχει φωτισμό το Βράδυ…!!
    Έναν γλυκό φωτισμό όπου τον έβλεπαν από την Κόρινθο μέχρι το Κιάτο…!!
    Ούτε και αυτό το ξέρει ο δήμαρχος μας…??
    Δεν τον πήρε – πήρες τηλέφωνο κανείς…??
    Τώρα απομένει το καζίνο να πέσει μαυρίλα…
    16 Σεπτεμβρίου 2018 – 3:24 μ.μ.

    ΥΓ απαντήστε μας εσείς κε Σάκη γιατί οι καταρράκτες δεν δουλεύουν τώρα έστω τα νερά και τα φώτα….???
    Εφόσον ο αρχηγός απαξιώνει να μας εξηγήσει…..!

  3. Ας αφήσει ο βλάχος να λειτουργήσει σωστά το SPA!πήρε και το καφέ και το εστιατόριο και αλλά και τα έχει κλειστά!!! γιατί?μην λέτε λοιπόν ότι φταίει ο Δήμος μόνο!όλοι φταίμε και εμείς που σχολιάζουμε όλη μέρα αλλα στο Spa δεν πατάμε!

  4. Κε Σακη βαρεθηκα να ακουω για τον κύριο βλαχο και σιγουρα βαρέθηκε και αυτός να ζηταει τα λεφτα του(5εκ!!)αλλα ολα αυτα εγιναν λογω κακό διαχείρισης δημοσίου χρηματος και ξερεις πολύ καλα που μπήκες και ποτε ξεκινησε η ιστορία, ασε τα προεκλογικα σόου, πανε αυτα, τα δυσκολα ειναι μπροστα σας.

  5. Από τους λίγους που αν και δε κατέχει έμμισθη θέση ούτε με κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο προσφοράς παρά μόνο τα σχολεία που τα ακούει για τα λάθη παραλείψεις άλλων συναδέλφων του μόνο στη σύντομη ενασχόληση με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου τα μπερδεψε λίγο θεωρώ ότι ανήκει στη νέα γενιά που αν όλοι εμείς που ευσγγελιζομαστε ότι πρέπει να στηρίξουμε αυτός είναι από τους πρώτους πέρα δημοτικές παρατάξεις και πολιτικά χρωματα

  6. Βλέπω εγώ έννοια σου.όταν χρειαστεί "θα μπουκαρωωωωωωω "Ο Σάκης και πολλοί άλλοι καλά τα λέτε. Δεν το γνωρίζω καλά το θέμα με το Σπα και τον περιβόητο κ. Βλαχο και δεν μπορώ να πάρω θέση!!Από ότι έχω καταλάβει πάντως Αυτός ο Κ Βλάχος δεν είναι και πολύ "συνεργασημος"και προσπαθεί λανθασμενα να πάρει αυτά που του χρωστάει ο Δήμος. Είπα ξανά δεν το γνωρίζω το θέμα μην με αρχίσει κάνας "Υποπτος"ότι αβανταρω κάποιον

  7. δεν πειράζει ρε 4:36 μ.μ. Σου απαντάω εγώ με μουσταλευριά. Έφυγε, Χλααααααατςςςςςς! Τη φχαριστήθηκες? Ειχα καιρό να σου ρίξω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog