Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Γιώργος Τσόγκας: Συντονίζουμε τις δυνάμεις μας για άμεση και αποτελεσματική διαχείριση των ζημιών στην Κορινθία

- Advertisement -

Την ακόλουθη δήλωση έκανε χτες ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Κορινθίας κ. Γιώργος Τσόγκας…

Τα δύο απανωτά καιρικά φαινόμενα, οι κυκλώνες «Ξενοφών» και «Ζορμπάς» προκάλεσαν στην Κορινθία σοβαρά προβλήματα, κυρίως εξ αιτίας της υπερχείλισης των ρεμάτων, με αποτέλεσμα τμήματα της Δ.Κ. Ασσου, του Βραχατίου, Κιάτου, Βέλου και Ξυλοκάστρου, τόσο σε κεντρικά τους σημεία όσο και στο παραλιακό μέτωπο να υποστούν σημαντικές ζημίες όπως και τα γύρω χωριά.

Σήμερα, με το Γραμματέα της Οργάνωσης Λουτρακίου σ. Ρέππα, ξεκινήσαμε από το Λουτράκι, το οποίο έχει υποστεί μικρής έκτασης ζημιές και μετά τρίωρη, υπο συνεχή βροχόπτωση, διαδρομή καταλήξαμε στο Ξυλόκαστρο, αποκτώντας εικόνα από πρώτο χέρι των καταστροφών, σε συνέχεια της ενημέρωσής μου ήδη από χθές βράδυ, από τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη και τους Δημάρχους Κιάτου, Βέλου-Βόχας και Ξυλοκάστρου.

Ετσι ώστε το αμέσως επόμενο διάστημα να συντονίσουμε τις δυνάμεις μας, για την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση των ζημιών , και διεκδίκηση των αποζημιώσεων από τις Κρατικές υπηρεσίες, προσεγγίζοντας κατά το δυνατόν την πραγματική τους διάσταση.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog