Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
Τρία μηχανήματα επιχειρούν στο Λουτράκι και τρία ακόμη στο Σχοίνο για τη διάνοιξη των δρόμων που έκλεισαν από την ισχυρή καταιγίδα..

Κομμένος είναι ο δρόμος στο Λυχνάρι, στη Νέα Πολιτεία, αλλά υπάρχουν δρόμοι διαφυγής, όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Παντελέου Κων/νος στο Loutrakiblog.gr.Στους Ταξιάρχες δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ δεν υπάρχουν περιοχές χωρίς ρεύμα.
Ο Αντιδήμαρχος καλεί τους πολίτες να μην κυκλοφορούν άσκοπα στους συγκεκριμένους δρόμους, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
“Ο Δήμος μας είχε κάνει από πολύ νωρίς τις κατάλληλες ενέργειες, είχε την πρόληψη, προχώρησε στον καθαρισμό των ρεμάτων και όπου αλλού χρειαζόταν.Ευτυχώς δεν είχαμε προβλήματα όπως άλλες περιοχές της Κορινθίας που γνώρισαν βιβλική καταστροφή όπως άλλοι δήμοι στην Κορινθία. Ανοιξαν οι ουρανοί, τόνοι νερού γέμισαν τα ποτάμια, αλλά εμείς ευτυχώς δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα”, ανέφερε ο κ. Παντελέου

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Παντελέου μήπως ξέρετε ποιό ρέμα είναι φραγμένο στην περιοχή αυτή και βγαίνουν τα νερά στον δρόμο; Χαχαχαχαχα γελάσαμε πάλι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog