Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας των Ηλικιωμένων στα ΚΑΠΗ των Αγ.Θεοδώρων

- Advertisement -

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΑΠΗ Αγ. Θεοδώρων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Ηλικιωμένων . Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε αγιασμός ενώ στη συνέχεια έγιναν απαγγελίες από μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δημοτικού σχολείου Αγ. Θεοδώρων. 

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγ.Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης,ο Αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων Σπ.Ράτης, η Πρόεδρος της ΔΟΚΟΠΑΠ κ.Σωτηρία Κορδαλή, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Συλλόγων Οικιστών κ. Κλεφτογιώργος και ο Αντιπρόεδρος κύριος Σαρέλας, ο πρόεδρος των Κρητών κ.Ανδριανάκης και πρόεδροι Συλλόγων οικιστών.
 Στην εκδήλωση υπήρξε πλούσιο γεύμα από catering καθώς και μουσικό σχήμα που διασκέδασε τους παρευρισκομένους με Δημοτικά, Νησιώτικα αλλά και ρεμπέτικα τραγούδια .



atnewsgr.blogspot.com
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλλο η guest εμφανιση κ αλλο η δουλεια .μπραβο μονο στα συμβουλια των Καπη που κανουν πολυ καλη οργανωση και προσφερουν στην τριτη ηλικια .
    Οι αιρετοι δεν προσφεραν κ πουθενα ουσιαστηκα.Εχουμε ακουσει καποια προταση μεσα στο δημοτικο συμβουλιο τοσα χρονια; Ποιος ασχοληθηκε εμπρακτα με τα Καπη ;;;;Δυο τρεις ανθρωποι μονο
    που ειναι εκτος ασχολουντε και τους ξερουμε .Τωρα τελευταια εχει αρχισει ο δημος να δινει χρηματα για τον θεσμο , τα ειχαν παρατησει κ ειδιως στο Λουτρακι .
    Τωρα καποιοι θυμουνται τους ψηφους .Αντε γεια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog