Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο δικός μας γιατρός, υποψήφιος για την Προεδρία του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου

- Advertisement -

Ο Παναγιώτης Φίλης, ιατρός-Ακτινολόγος, που ζει μόνιμα και διατηρεί ιατρείο στο Λουτράκι, είναι υποψήφιος για την Προεδρία στις ερχόμενες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου, ως επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Συνείδησης”..

Ο Παναγιώτης Φίλης είναι ένας αξιόλογος επιστήμονας και πάνω απ΄όλα άνθρωπος.Στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων του υπηρετώντας το λειτούργημά του με ήθος και ταπεινότητα.
 Εχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και είναι παντρεμένος με την Αγγελική Πετρίτση, με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά !

Δείτε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του συνδυασμού του

Σας ενημερώνουμε ότι στις ερχόμενες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, της 14ης Οκτωβρίου 2018, ο συνδυασμός μας «ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ» (με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φίλη, ιατρό ακτινολόγο} κατεβαίνει με υπευθυνότητα, ήθος, εμπειρία, εντιμότητα, όραμα και με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, να διεκδικήσει την ψήφο των συναδέλφων ιατρών του νομού μας.

Μετά από δεκαετίες άσκησης της ιατρικής στο Νομό μας, έχουμε την εμπειρία να προσφέρουμε δια του ιατρικού Συλλόγου, τη στήριξη του ιατρικού δυναμικού του και την περιφρούρηση των δικαιωμάτων του ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Βασικοί μας στόχοι είναι ο Ιατρικός Σύλλογος:

1. Να είναι παρών και αποφασιστικός στην εφαρμογή των ΝΟΜΩΝ και των ΚΑΝΟΝΩΝ της ιατρικής δεοντολογίας.
2. Να κάνει έλεγχο στην ανεξέλεγκτη πολυϊατρική δραστηριότητα ιατρών του νομού μας.
3. Να ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους μας με κάθε δυνατό μέσο.
4. Να έχει άμεση και εποικοδομητική συνεργασία με το Νοσοκομείο, τα Κέντρα Υγείας και όλες τις πρωτοβάθμιες δομές υγείας του νομού μας.
5. Να είναι σεβαστός και αξιόπιστος εταίρος με τα ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ του νομού (Δήμοι, Περιφέρεια) σε θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (σκουπίδια, χωματερές, κουνούπια κ.α).
6. Να μεταφέρει μέσα στους χώρους εργασίας και ιδιαίτερα στα σχολεία συμβουλές προστασίας και προαγωγής της υγείας.
7. Να διοργανώνει συνέδρια, σεμινάρια και εκδηλώσεις (πολιτιστικές, κοινωνικές) ώστε να έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε και να γνωριστούμε, κάτι που προάγει την καλύτερη συνεργασία μας.
Με αυτά τα βασικά θέματα ως βάση και με όσα ακόμα μας προτείνετε, ζητάμε τη στήριξή σας.
Είναι καιρός να σταματήσουμε επιτέλους μόνο να συζητάμε μεταξύ μας και να καταδεικνύουμε τα κακώς κείμενα. Πρέπει να προσπαθήσουμε δυναμικά να αποκτήσει ο σύλλογος το κύρος και την αξιοπρέπεια που του ταιριάζει.

Όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούμε.

Δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog