Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

O Στρατός εν δράσει στο Λουτράκι και στο Σχοίνο (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Oπως σας ενημέρωσε από το πρωί το Loutrakiblog.gr, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Δήμαρχο Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. κ. Γκιώνη Γιώργο μας είπε πως γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια
από χθες ώστε να “ριχτούν στη μάχη” του καθαρισμού και της διάνοιξης των δρόμων, μηχανήματα του Στρατού και συγκεκριμένα της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου.

Ο κ. Γκιώνης ευχαριστεί δημόσια το Διευθυντή Διεύθυνσης Μηχανικού κ. Λάλο Νικόλαο και τον  Διοικητή της Σχολής Μηχανικού-Ταξίαρχο κ. Αρσένο Ηλία για την αμέριστη βοήθειά τους και τη συνδρομή της μονάδας τους στο Δήμο μας. Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Σχολή Μηχανικού έχει προσφέρει τεράστιο κοινωνικό έργο στις περιοχές μας και σαν πολίτες τους ευχαριστούμε και μεις για αυτό. Επίσης όπως μας είπε, τεράστια ήταν η βοήθεια των εθελοντών, των εργαζομένων του δήμου αλλά και των ιδιωτών που με τα μηχανήματά τους βοήθησαν να ανοιχτούν τα οδικά δίκτυα και τους ευχαριστεί όλους ιδιαιτέρως.

Δύο ειδικά μηχανήματα του Στρατού βρίσκονται από το πρωί στο δρόμο προς Νέα Πολιτεία, πάνω από του Γκόφα και ένα μηχάνημα στο Σχοίνο. Ευτυχώς ο καιρός είναι καλός σήμερα, οπότε το έργο τους είναι ευκολότερο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog