Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με απόλυτη επιτυχία τα εγκαίνια της Έκθεσης “Πελοπόννησος 2018” (ΦΩΤΟ_ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018” χθές το βράδυ στο λιμάνι της Κορίνθου !!

Άνοιξε της πύλες της για 3η χρονιά η έκθεση «Πελοπόννησος 2018». Στην έκθεση συμμετέχουν διακόσιοι (200) εκθέτες και την συνδιοργανώνουν επτά (7) επιμελητήρια της Πελοποννήσου (Αργολίδα, Αχαία, Ηλεία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία) η έκθεση «Πελοπόννησος 2018». τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στα εγκαίνια παρών ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης, οι βουλευτής Κορινθίας κκ Τσόγκας, Θελερίτη και Ψυχογιός, ο γ.γ του Υπουργείου Υποδομών, κ. Δέδες, ο γ.γ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κασίμης, ο Περ. Πελοποννήσου, κ. Π Τατούλης, απο την Ν.Δ. κ. Δήμας, από την Δημοκρατική Συμπαράταξη  ο κ. Γ. Μανιάτης, ο Δήμαρχος της Κορίνθου, κ. Α. Πνευματικός, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Φ Κουρεμπές, οι Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι άλλων περιοχών, καθώς και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι και παράγοντες θεσμικών και παραγωγικών φορέων και τάξεων  και φυσικά πλήθος κόσμου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποσπάσματα από τις ομιλίες των κ. Λεβέντη και Χρίστου Δήμα.
Στο τέλος ακούστε τον κ. Πιτσάκη και την κ. Νικολάκου οι οποίοι αναφέρθηκαν στον Κορίνθιο επιχειρηματία που έφυγε πρόωρα Γιάννη Λαρσινό

φωτο loutrakiblog (XARA)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog