Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτή η 22χρονη βρήκε το θάρρος και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Instagram τη στιγμή που τα περισσότερα θύματα σιωπούν.

- Advertisement -

Η σύλληψη ενός πρωταθλητή motocross από τη Βραζιλία έγινε viral καθώς η 22χρονη πρώην σύντροφός του δημοσίευσε τις σοκαριστικές φωτογραφίες της κακοποίησής της στο Instagram.


Ο Erick Bretz, 25 ετών, γιος ενός μεγιστάνα σούπερ μάρκετ στη Βραζιλία, κατηγορήθηκε για επίθεση εναντίον της Melissa Gentz στην Τάμπα στις 23 Σεπτεμβρίου. Είχαν σχέση μόλις τρεις μήνες και η κατάληξη ήταν βίαιη.

«Δεν θα κρύψω τα σημάδια της ιστορίας μου. Kαμία γυναίκα δεν πρέπει να αισθάνεται ντροπιασμένη επειδή είναι θύμα της ενδοοικογενειακής βίας», είπε η 22χρονη στο ποστ με τις φωτογραφίες στο Instagram. Οι πηγές από την αστυνομία της Τάμπα στη Φλόριντα, αναφέρουν ότι ο Bretz έγινε βίαιος και τη ζήλευε ενώ τη μέρα που τη χτύπησε είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από τις γροθιές προσπάθησε και να την στραγγαλίσει με τα πόδια του. Την επόμενη μέρα, η 22χρονη ανέβασε τη φωτογραφία που την έδειχνε με ένα στενό μπλουζάκι.

«Αυτή η φωτογραφία δημοσιεύεται ξανά επειδή ο πρώην φίλος μου τη διαγράφει χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Μου είπε ότι γυναίκες με φίλους δεν μπορούν να ανεβάζουν τέτοιες φωτογραφίες που να δείχνουν τα στήθη τους».

Μια μέρα αργότερα και ενώ είχε κάνει την καταγγελία δημοσίευσε και τη φωτογραφία με τους μώλωπες στο πρόσωπό της.

Ο Bretz ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 60.000 δολαρίων και περιοριστικά μέτρα που του απαγορεύουν να πλησιάσει την πρώην σύντροφό του.

Η ιστορία της 22χρονης προσέλκυσε τεράστια προσοχή με τις αναφορές στα social media να είναι εκατομμύρια και πολλές γνωστές προσωπικότητες στη Βραζιλία να της δίνουν συγχαρητήρια που είχε το θάρρος να βγει μπροστά και να πει την ιστορία της.

Η ίδια δηλώνει πως θέλει όλες οι γυναίκες να μην διστάζουν να καταγγείλουν την βία και την καταπίεση και να μάθουν να αγαπάνε τον εαυτό τους.

Πηγή: lifo.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog