Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χταπόδι βγήκε στη στεριά στο λιμάνι του Ναυπλίου

- Advertisement -

Δεν πίστευαν στα μάτια οι περαστικοί στο Λιμάνι του Ναυπλίου όταν είδαν να κάνει βόλτα στην κυριολεξία ένα μεγάλο χταπόδι την Κυριακή το απόγευμα .

Αμέσως έτρεξαν από κοντά για το δουν ,να το φωτογραφίσουν κάποιοι . Το χταπόδι μόλις αντιλήφθηκε τι γίνεται έσπευσε να γυρίσει πίσω στο νερό …αλλά για κακή τύχη πιάστηκε από κάποιο πολίτη ο οποίος και το κράτησε για ένα καλό μεζέ… Όπως είπε ο ίδιος πρώτη φορά πιάνει χταπόδι στο λιμάνι του Ναυπλίου τόσο εύκολα και μάλιστα στη στεριά.  Στο σημείο της προβλήτας του λιμανιού το απόγευμα της Κυριακής είναι γεμάτο από τουρίστες  μιας και στο σημείο σταθμεύουν τα τουριστικά τρενάκια της πόλης. 



- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Nατο πάλι το χταποδακι!!πέρσι είχε γίνει χαμός σε περιπου ίδιο άρθρο.Για άλλο θα σας γράψω γιατί τα έχω πάρει με τον προπονητή του θρύλου!!Αυτός η σας λυπατε η δεν μας λυπατε εμάς τους ΓΑΒΡΟΥΣ!Ρε Πενδρο βάλε την ομάδα που επεζε μονότερμα την Μίλαν και θα έτρωγε 3αρα η Κουλα. Βάζεις γκολ και δεν βάζεις μέσα ένα δεύτερο φορ να τους διαλύσεις!!Και τότε σου ήρθε η έμπνευση!!!!Βγάζεις τον Φορτουνη που έχει "ανέβει"όλη η Αεκ και κάνει"μονόζυγο και μου βάζεις τον Παππού Τουρε. Αυτός ο Ολυμπιακός πρέπει να πεζει με 2 μπροστινους!!Έχεις Φορτουνη και Ποντεσε σε καλή μέρα και πεζεις με το Χασαν που έχει 3 παίχτες επάνω του!!Πάντως μωρή Κουλα πως τα καταφέρνεις κάθε χρόνο και να μας βρισκεις στα "πειράματα"!!Μην κάνουν πάντως όνειρα οι δευτεροτριτακηδες για κούπες και βαλεδες!!Αν καταφέρει να φτιάξει ο Πενδρο μια εντεκάδα από τις 3 ενδεκάδες που αλλάζει κάθε φορά θα μπητε όλοι στο τεθωρακισμενο πούλμαν που πήρε ο Τίγρης!!Αντέ γεια συχηστηκα με την γκαντεμιά μας μέσα

  2. Περιμένουμε εναγωνίως τας δηλώσεις του παντογνώστη μίστερ τελεσκόπ. Τί θα πει? Ότι δεν βγήκε το χταπόδι, αλλά το έβγαλαν. Το'χει ξαναπεί.

  3. Είχαμε φτάσει θυμάμαι 40αρα στα σχόλια!!Πάντως ύποπτο το χταπόδι να κόβει βόλτες στο Ναύπλι!Εδώ θα συμφωνήσω με τον "ειδικό"ότι είναι σκηνοθετιμενο. Καλησπέρα στην παρέα και βλέπω να το τρώμε το χταποδακι για μέρες!!

  4. Σπάσε πλάκα, αυτός ο Ναβουχοδονόσορας μπορεί να μας πει κιόλας ότι το χταπόδι βγήκε στην στεριά γιατί το τσίμπισαν τσούχτρες επειδή δεν φορούσε μασκούλα-γυαλάκια θαλάσσης.

  5. Εμ οι Loutraki Divers με την καθαριότητα δεν άκουσαν τον άλλον ντε και εξαφάνισαν τα πυθάρια που κάνουν θαλάμι τα χταπόδια. Ε, βγήκε κι αυτό στην στεριά να κάνει θαλάμι.

  6. Ας αφήσουμε τα αστεία τώρα έχω διαβάσει σήμερα κάτι σχετικό με το διαστημικό τηλεσκόπιο της ΝΑΣΑ.το τηλεσκόπιο αυτό είναι από το 1990 και από ότι φαίνεται κλαταρισε!!Θα στείλουν το άλλο το 2021!!Αυτό θα κάνει λέει τα τελοιος απαραίτητα.θέλουμε την γνώμη του "Ειδικού"του loutrakiblog για το θέμα αν το γνωρίζει.Καλησπέρα γιατί το απόγευμα τα περνά τα πρωινά σχόλια το μπλοκ!!!!

  7. Ο ειδικός Αντρέα μου έχει βάλει στο τηλεσκόπιό του και πολύ ευαίσθητα αμορτισέρ για να μην υποφέρει το μαραφέτι από τους κλυδωνισμούς όταν εστιάζει σε καμία απρόσεκτη νοικορυρά που ξέχασε να τραβήξει την κουρτίνα της. Κώστας

  8. Αυτός ρε παιδιά δεν κατηγορούσε τους Λουτράκι Ντάϊβερς ότι καθαρίζουν τον βυθό για να έχουν τα χταποδάκια τους? Δεν ξεχνώ τι μπούρδα πήγε και είπε. Ντέφι απ'το κρασί? Νηφάλιος? Δεν ξέρω.

  9. Γέλασες Αντρέα μου? Θα σε αρχίσει πάλι. Γράφεις το μικρό του όνομα, τον ενοχλεί. Δεν τον βλέπεις που περνάει από το Αχίλλειον, τον ενοχλεί. Τον υποστηρίζεις σε διάφορα από όσα γράφει, τον ενοχλεί. Γελάσεις, τον ενοχλεί. Βήξεις, τον ενοχλεί. Τον χαιρετίσεις, τον ενοχλεί. Δεν τον χαιρετίσεις, τον ενοχλεί. Του μιλήσεις, τον ενοχλεί. Δεν του μιλήσεις, πάλι τον ενοχλεί. Αλλά ούτε εσύ φταις, ούτε εκείνος. Το γήρας φταίει. Είναι σοφή η ρήση, ου γαρ έρχεται μόνον, αλλά και ο ίδιος ο άνθρωπος είναι στραβόξυλο από τα λίγα. Κώστας

  10. Βρε Αντρέα, τι μένος έχει με σένα αυτός ο μουστοξύδης? Ρε μπας και του'μεινε απωθημένο επειδή τελικά δεν έφυγες από την ιστιοσελίδα? Κώστας εδώ.

  11. Δεν έχει μένος Κώστα απλώς όπως λέει η παροιμία "Εσένα ξέρω εσένα βαράω"!Οι περισσότεροι που του την" λένε "είναι ανώνυμοι εγώ επώνυμα και την "πατάω"εγώ!Αποφεύγω επίσης να αρπαζωμε γενικά και έτσι δεν με νοιάζει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog