Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με μεγάλη επιτυχία το “Αθλος και Ενέργεια” (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή διεξήχθη Ημιμαραθώνιος δρόμος “Άθλος + Ενέργεια” σύζευξης αρχαιολογικών χώρων «Θέρμαι – Ναός Ακραίας Ήρας».

Ο 5ος Ημιμαραθώνιος δρόμος σύζευξης αρχαιολογικών χώρων «Θέρμαι – Ναός Ακραίας Ήρας» είναι αγώνας ασφάλτου απόστασης 21,100 χιλιομέτρων που ξεκινάει από το Λουτράκι, ανηφορίζει, με συνεχή ανάβαση 4 χλμ.  και 200 μέτρων υψομετρικής διαφοράς, περνάει μέσα από την Περαχώρα για να καταλήξει στον αρχαιολογικό χώρο του ναού της Ήρας στο Ηραίον Περαχώρας.
Ο 3ος  Γύρος της Λίμνης Βουλιαγμένης απευθύνεται σε κάθε άτομο ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου με σχετικά καλή φυσική κατάσταση, έχει μήκος 5.300 μέτρα και οι αθλητές αφού διατρέξουν περιμετρικά την λίμνη Βουλιαγμένη (Περαχώρας) καταλήγουν στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου.
O 4ος Ηραίος δρόμος 800μ. είναι μια γιορτή για τα παιδιά ηλικίας 8 έως 15 ετών που ευελπιστούμε να γίνει η αφετηρία  των μελλοντικών δρομέων.
Σκοπός είναι η ανάδειξη της αξίας της άθλησης στην καθημερινή μας ζωή και η προβολή των αρχαιολογικών χώρων και των ιστορικών μνημείων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας, με τη διεξαγωγή αγώνων που δίνουν την δυνατότητα σε αθλητές/τριες να τρέξουν πάνω σε πανέμορφες διαδρομές έναν ενδιαφέροντα αγώνα και στα παιδιά τη χαρά της συμμετοχής σε ένα αθλητικό δρώμενο.
Παράλληλα, στοχεύουμε να φέρουμε τον αθλητισμό και το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλητές/τριες και πολίτες της Κορινθίας, στην ενσωμάτωσή της άθλησης στην καθημερινή μας ζωή και τη εμφύσηση του πνεύματος του “ευ αγωνίζεσθε” στους νέους.

Διοργάνωση: <<ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ >>
ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ –ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Με πρωτοβουλία

1. του Προοδευτικού Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου (Π.Ε.Μ.Σ.) Περαχώρας
2. της Ένωσης Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας
3. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας
4. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικιστών Λίμνης Ηραίου
5. του Ορειβατικού Συλλόγου Λουτρακίου Συλλόγου Περαχώρας
6.του Αθλητικού Συλλόγου Περαχώρας
και φυσικών προσώπων – δημοτών Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

<

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog