Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μια ωραία διαφήμιση για το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στο Υδροθεραπευτήριο, μετά από κάλεσμα που απηύθυνε ο L.T.O. σε είκοσι εξειδικευμένους δημοσιογράφους στην υγεία και την ευεξία..

Ήταν ένα τριήμερο Press Trip όπου οι δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν στο Λουτράκι, ξεναγήθηκαν σε διάφορα μέρη και γνώρισαν τις ομορφιές του τόπου μας, απόλαυσαν τις υπηρεσίες του Loutraki Thermal Spa και με την πένα τους πλέον καταγράφουν στα Μέσα που εργάζονται την εμπειρία τους!

Ήταν μια πρωτοβουλία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου που φαίνεται πως έχει θετικά αποτελέσματα αφού γίνεται διαφήμιση και όλοι μπορούν να γνωρίσουν το στολίδι της πόλης μας ! Το Υδροθεραπευτήριό μας !

Αυτό το βίντεο αφορά στο θεραπευτικό ιαματικό νερό, τα πολύτιμα συστατικά του και τις ευεργετικές ιδιότητες του στο σώμα αλλά και στην ψυχή.
Από τα μυοσκελετικά προβλήματα, έως τα δερματικά και την γενικότερη ευεξία που αισθάνεται κάποιος μετά την θεραπευτική χρήση του ιαματικού νερού το οποίο σε ελεγχόμενες ποσσότητες είναι και πόσιμο.

Μάλιστα, εμπειρικά φαίνεται ότι βοηθά σημαντικά στους λίθους στους νεφρούς. Συζητώ για όλα αυτά -αλλά και την νεώτερη τάση να χρησμοποιούν το ιαματικό νερό όλο και μικρότερης ηλικίας άνθρωποι- με τη Βάνα Νικολοπούλου , υπεύθυνη του Δημοτικού Υδροθεραπευτηρίου στο Λουτράκι.
Το άρθρο και το σχετικό βίντεο δημοσιεύονται στο http://giatremou.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog